“Unleash your inner creativity for digital culture in a 2030 world” 2020-1-ES02-KA227-YOU-016703

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022, το Δ.Ε.Π.ΑΝ. – Δίκτυο Πόλεων πραγματοποίησε με επιτυχία την τελική εκδήλωση του Έργου “NNC” με τίτλο:

«Απελευθερώστε την εσωτερική σας δημιουργικότητα στον ψηφιακό πολιτισμό σε έναν κόσμο του 2030» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος “ERASMUS+”

Η Εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων και συμμετείχαν Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, άτομα που ασχολούνται με θέματα νεολαίας, νέοι και δημοσιογράφοι.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία μέσα από παρουσίαση που πραγματοποίησε το Δ.Ε.Π.ΑΝ. να γνωρίσουν το Έργο στο σύνολο του όπως και τα αποτελέσματα αυτού ενώ στο τέλος ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Στους συμμετέχοντες διανεμήθηκε σχετικό υλικό.

Το έργο NNC συνέβαλε στην κάλυψη της ανάγκης ενδυνάμωσης των νεότερων γενεών ώστε να γίνουν ενεργοί κοινωνοί της ψηφιακής κουλτούρας, προωθώντας την ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως της δημιουργικότητας, της δημιουργίας περιεχομένου και της ψηφιακής κουλτούρας μεταξύ τους, μέσω της δημιουργίας ενός διαδικτυακού εκπαιδευτικού κόμβου. Έτσι οι νέοι υποθετικά στο έτος 2030 και, ως υποψήφιοι για μία θέση συνεργάτη σε διαδικτυακά μέσα (NNC–New Normal Channel), επεδίωξαν να αποδείξουν την αξία τους και να δείξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους, εκτελώντας μια σειρά προκλήσεων και καθηκόντων, που θα σχετίζονται με τον ψηφιακό κόσμο και τον πολιτισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μας.

e-mail: [email protected]


Πηγή
Author: Press Room

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα