Έσωσε τη δίδυμη αδελφή της ρίχνοντας γροθιά σε κροκόδειλο που της επιτέθηκε

Μία Βρετανίδα απέκρουσε τρεις φορές κροκόδειλο, που έκανε επίθεση στη δίδυμη αδελφή της, ρίχνοντάς του γροθιά.

Η 28χρονη Τζόρτζια Λόρι έδειξε απίστευτη γενναιότητα, προκειμένου να σώσει την αδελφή της από τον κροκόδειλο, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Μεξικό.

Οι δίδυμες επισκέφθηκαν το βράδυ της Κυριακής, μαζί με γκρουπ, λίμνη κοντά στο θέρετρο Πουέρτο Εσκοντίτο, στο Μεξικό. Ενώ κολυμπούσαν, ένας κροκόδειλος τράβηξε την Μελίσα Λόρι κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Η αδελφή της, Τζόρτζια, την βρήκε να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις της. Άρχισε να την τραβά προς τη βάρκα τους, όταν ο κροκόδειλος επέστρεψε, περιέγραψε η μεγαλύτερη αδελφή τους, Χάνα, σε δηλώσεις που έκανε από τη Βρετανία.Η Τζόρτζια έριξε επανειλημμένα γροθιά στον κροκόδειλο, καθώς το ζώο επέστρεψε τρεις φορές, προκειμένου να σώσει την αδελφή της, σύμφωνα με τις περιγραφές της οικογένειας.

Αμφότερες νοσηλεύονται τώρα. Η Μελίσα Λόρι είναι σε τεχνητό κώμα, καθώς οι γιατροί ανησυχούν για πιθανή λοίμωξη. Η αδελφή της, Τζόρτζια, έχει κάποια τραύματα από τα δόντια του κροκόδειλου.

«Ένιωσα πολύ υπερήφανη για εκείνη. Η Τζόρτζια είναι καλά. Είναι κουρασμένη, πραγματικά στρεσαρισμένη. Πιστεύω ότι είναι πραγματικά τρομαγμένη, αλλά έχει τις αισθήσεις της και έχει κάποια τραύματα στα χέρια της. Η Μελίσα είναι ακόμη σε τεχνητό κώμα», δήλωσε η αδελφή τους, Χάνα.

Ο πατέρας τους, Σον, δήλωσε πως η Τζόρτζια κατάφερε να σώσει την αδελφή της επειδή είναι έμπειρη δύτρια. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο κόρες του ρώτησαν τους υπεύθυνους της εκδρομής στη λίμνη αν ήταν ασφαλές να κολυμπήσουν και τους απάντησαν καταφατικά.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα