Αδέσποτος σκύλος εισβάλλει σε γάμο, ξαπλώνει στο πέπλο της νύφης και υιοθετείται

Ο αδέσποτος σκύλος εισέβαλε στην γαμήλια τελετή και ξάπλωσε στο πέπλο της νύφης!

Για τους Ματέο και Μαρίλια από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ήταν η τέλεια μέρα, καθώς είχαν οργανώσει μια μοναδική εκδήλωση για να γιορτάσουν την ένωσή τους: μια υπαίθρια τελετή με εκατοντάδες καλεσμένους και μια αξέχαστη δεξίωση. Αλλά δεν έλαβαν υπόψη ότι μερικές φορές ο καιρός δεν συνεργάζεται.

Μια καταιγίδα κατέστρεψε τα σχέδιά τους, έτσι αποφάσισαν να αλλάξουν τον χώρο του πάρτι σε κλειστό. Όλα ήταν τέλεια μέχρι που εμφανίστηκε ένας άγνωστος καλεσμένος.Ενώ οι παρευρισκόμενοι εγκαταστάθηκαν στις θέσεις τους, ένας τυχαίος αδέσποτος σκύλος έκανε βόλτα αναζητώντας καταφύγιο και προσοχή. Όμως, ως κλειστό γεγονός, οι άνθρωποι προσπάθησαν να βγάλουν έξω το σκυλάκι, αν και δεν έμεινε έξω για πολύ. Καθώς ξεκίνησε η τελετή, προς έκπληξη όλων, ο σκύλος μπήκε μέσα όταν άρχισε να παίζει η νυφική ​​χορωδία. Το σκυλί σύρθηκε έξω από τους επισκέπτες και η τελετή συνεχίστηκε. Αλλά καθώς το ζευγάρι διάβαζε τους όρκους του, ο τετράποδος απρόσκλητος επισκέπτης του γάμου επέστρεψε.

«Ο σκύλος μπήκε και ξάπλωσε για να κοιμηθεί στο πέπλο μου. Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα, γιατί αγαπώ τα ζώα», είπε η Μαρίλια. Ο σκύλος αφέθηκε να μείνει για το υπόλοιπο βράδυ και οι φίλοι και η οικογένεια των νεόνυμφων ακολούθησαν το παράδειγμα του ζευγαριού προσφέροντάς του μια πιο ζεστή δεξίωση.Η Μαρίλια και ο σύζυγός της έψαχναν το αδέσποτο καθώς η μεγάλη μέρα τους έφτανε στο τέλος της. Καθώς η βροχή υποχώρησε, όμως, ο σκύλος προφανώς απομακρύνθηκε απαρατήρητος πίσω στη νύχτα, τόσο μυστηριωδώς όσο είχε έρθει. Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας τους.

Εκείνο το βράδυ, η Μαρίλια και ο Ματέο είχαν αποφασίσει να υιοθετήσουν το σκυλί – αν μπορούσαν να το εντοπίσουν. Πέρασε πάνω από μια εβδομάδα, αλλά δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό του ζευγαριού.«Αποφασίσαμε να τον υιοθετήσουμε. Μας πήρε πολύ χρόνο για να τον ξαναβρούμε, κάποιος, επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε πού βρίσκεται», είπε η Μαρίλια. Σύντομα, το ζευγάρι ξανασυναντήθηκε με τον σκύλο, τον οποίο ονόμασαν Snoop. Με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησαν τον έγγαμο βίο τους με ένα σπίτι και ένα τρυφερό τρίτο μέλος.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα