Ανακατασκεύασε δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα» – Δήμος Φυλής


Ανακατασκεύασε δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα» – Δήμος Φυλής


Γραμμή Δημότη: 15691

Ανακατασκεύασε δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής “Η ΠΑΡΝΗΘΑ”. Πρόκειται για τα γήπεδα που βρίσκονται έξω από τα κλειστά γυμναστήρια της Ζωφριάς και του Αγίου Νικολάου, στα οποία τοποθετήθηκαν νέα αντιολισθητικά δάπεδα.


Με την ανακατασκευή των δύο γηπέδων, ο Αθλητικός Οργανισμός διευκολύνει την άθληση οργανωμένων τμημάτων υποδομής αλλά και άλλων αθλουμένων συνδημοτών μας.

«Διακηρυγμένος στόχος του Δημάρχου Χρήστου Παππού είναι να είναι ασφαλείς και λειτουργικοί όλοι οι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι του Δήμου. Από αυτή την κατεύθυνση δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι αθλητικοί χώροι, οι οποίοι απευθύνονται, πρωτίστως, στους νέους μας κι αυτό ακριβώς έκανε η διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού», τόνισε ο Πρόεδρος Γιώργος Μαυροειδής.

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
37FollowersFollow

Τελευταία Νέα