Ανακοίνωση Πρόσληψης της ΚΕΔΑ | Δήμος Ασπροπύργου

ME ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡ. 206 του Ν 3584/07 , για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών ή πρόσκαιρών αναγκών και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση  κινδύνων που προκύπτουν από την εμφάνιση και διασπορά του κορωνοϊού CΟVID-19,για τους παιδικούς μας σταθμούς σύμφωνα με υπ’ αρ. 91546/24-12-2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών»

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΕΔΑ

Σύμφωνα με την απόφαση 9/2021 του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Α με ΑΔΑ (ΨΦΜΨ46ΜΩΑΕ-ΟΟΦ) θα προβεί στην άμεση  πρόσληψη προσωπικού με οκτάμηνη σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αντιστοίχως, στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού (covid-19), για την ενίσχυση της Δομής Βοήθειας στο σπίτι, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών. 

Η κατάθεση αυτών μπορεί να γίνει έως την Παρασκευή 26/02/2021 και ώρα 12:00 μ.μ το μεσημέρι λόγο του κατεπείγοντος χαρακτήρα και της επαναλειτουργίας των δομών μας.

Κατόπιν επιβολής του μέτρου του προσωρινού lockdownτης περιοχής μας και επιβολής του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διάδοσης του κορονοιου COVID-19, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν και να συμπληρώσουν την αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση : [email protected].

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ε.Δ.Α

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα