-Ασφαλτόστρωση Λογγού

Ένα δίκαιο και χρόνιο αίτημα των κατοίκων, που αποτελούσε και προτεραιότητα του Δήμου, έγινε πραγματικότητα. Ο Δήμος Παξών, προχώρησε στην ασφαλτόστρωση οδικού δικτύου τμημάτων του Λογγού και συγκεκριμένα στην ασφαλτόστρωση στα χωριά Ανεμογιαννάτικα και Καγκάτικα.

Με γνώμονα την εύκολη αλλά κυρίως την ασφαλή διέλευση των οχημάτων από τα σημεία αυτά ο Δήμος, διέθεσε ιδίους πόρους και με ταχείς διαδικασίες και την συμβολή των διοικητικών υπαλλήλων και των αρμόδιων αιρετών, «έτρεξαν» οι  διαδικασίες και το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 57.974,14€  το οποίο και ολοκληρώθηκε εντός ελάχιστων ημερών, χωρίς τη δημιουργία προβλημάτων ή δυσκολιών στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Σκοπός της βελτίωσης των συγκεκριμένων τμημάτων του οδικού δικτύου δεν είναι μόνο η ασφάλεια αλλά και η λειτουργία του ως περιφερειακός δρόμος προκειμένου να αποσυμφωρείται η κίνηση εντός του γραφικότατου οικισμού του Λογγού. Η  βελτίωση του δρόμου αποτελεί κίνητρο για τη χρήση του ως  περιφερειακός από τους κατοίκους. Τις καθημερινές εργασίες επέβλεψε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μανώλης Βλαχόπουλος.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η σταδιακή βελτίωση των προβληματικών τμημάτων του συνόλου του οδικού δικτύου του νησιού που άπτεται στην δικαιοδοσία του Δήμου.

Εκ του Δήμου

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Σταυρούλα Απέργη




Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα