Βράβευση εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του σχολικού έτους 2019-2020 στα Ν. Μουδανιά – Δήμος Νέας Προποντίδας

Η εξ’ αναβολής λόγω των περιοριστικών μέτρων εκδήλωση βράβευσης των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του σχολικού έτους 2019-2020 των αποφοίτων του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών, του ΕΠΑΛ και του εσπερινού ΕΠΑΛ πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό θέατρο Ν. Μουδανιών.

Επίσης, βραβεύτηκαν οι δύο μαθητές του Τμήματος Ζωγραφικής του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιασεμή Τριγώνη και Γεώργιος- Μάξιμος Παρασκευόπουλος, που πέτυχαν την πρόκρισή τους στις εισαγωγικές εξετάσεις της σχολής καλών τεχνών ως εξαιρετικά ταλέντα με τον δάσκαλό τους Ανδρέα Τσικρικώνη. Επιπλέον, στις ειδικές βραβεύσεις περιλαμβάνονταν η Μουταφτσή Μαρία, μαθήτρια του ωδείου μας που κέρδισε σε σειρά  διεθνών διαγωνισμών μονωδίας και τραγουδιού με την καθηγήτρια της Ζιζή Νασκιντασβίλι, το βραβείο της οποίας παρέλαβε ο Διευθυντής του Ωδείου κ. Αθ. Μπουλούσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα διπλώματα αρμονίας στις μαθήτριες Ξουζαφείρη Ελευθερία και Καραγιάννη Μαρία, που πέτυχαν στις εξετάσεις με άριστα.

Τη βραδιά “έντυσαν” μουσικά τα παιδιά του ωδείου Ξουζαφείρη Ελευθερία, Καραγιάννη Μαρία, Κουρουκαφόπουλος Σωτήρης και Ρεβενικιώτη Μαρία με τον δάσκαλό τους Χρήστο Δαλαμπίρα.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα