Γάτα έπεσε στο κενό σε στάδιο αλλά οι θεατές πρόλαβαν να τη σώσουν

Οι θεατές ενός αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς όταν κατάφεραν να σώσουν μια γάτα που έπεσε στο κενό.

Λίγη ώρα νωρίτερα, τα μάτια όλων είχαν στραφεί στο κιγκλίδωμα των υψηλότερων κερκίδων όπου μία γάτα κρεμόταν για ώρα από ένα και μόνο πόδι. Θεατές είχαν βγάλει τα κινητά τους τηλέφωνα και κατέγραφαν τις αγωνιώδεις στιγμές που περνούσε το τετράποδο, με τους περισσότερους να φοβούνταν πως το ιδιαίτερα μεγάλο ύψος θα αποδεικνυόταν μοιραίο για το ανήμπορο κατοικίδιο.

Κάποιοι από το κοινό έτρεξαν με μια αμερικανική σημαία στα χέρια και περίμεναν από κάτω. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το γατί άφησε και το τελευταίο του νύχι και έπεσε στο κενό αλλά κατέληξε στην αστερόεσσα.

Η σημαία βοήθησε στην απόσβεση της ενέργειας, φρενάροντας ομαλά την ελεύθερη πτώση του ζώου. Η γάτα σώθηκε και μόλις οι γύρω θεατές άρχισαν να πανηγυρίζουν, το Miami Gardens σείστηκε από κύματα ιαχών και χειροκροτήματα.

Το πιο ενδιαφέρον στιγμιότυπο του αγώνα ίσως, έγινε φυσικά viral και οι υπεύθυνοι του σταδίου δεν άντεξαν να μην σχολιάσουν στο Twitter: «Ευχόμαστε στην γάτα κάθε καλό για τις υπόλοιπες οχτώ ζωές της».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα