Δήμος Γλυφάδας: Νέος υπαίθριος πολυχώρος άθλησης στην Πλατεία Μακεδονίας

Μετά την τόσο ξεχωριστή παιδική χαρά, η Πλατεία Μακεδονίας απέκτησε και τον δικό της πολυχώρο άθλησης!

Έτσι, αυτή η ονειρεμένη τοποθεσία στην Άνω Γλυφάδα, μέσα στο πράσινο, τα δέντρα, το συντριβάνι, την υπέροχη πέργκολα, έχει πλέον ενδιαφέροντα για όλες τις ηλικίες. «Βάλαμε ένα μικρό στοίχημα: Όποιος ψάχνει κάποια δικαιολογία για να μην αθληθεί, να μην έχει ούτε μία. Στις εικόνες βλέπετε το νέο μας υπαίθριο πολυχώρο άθλησης στην πλατεία Μακεδονίας:  Με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, με τάπητα ασφαλείας, με τα πιο ποιοτικά όργανα γυμναστικής και με μια ξεχωριστή αύρα που φέρνουν τα πολλά και μεγάλα δέντρα και η σκιά και δροσιά που προσφέρουν ! Βάλτε τα αθλητικά σας λοιπόν κι ελάτε! Ένα ακόμα ανοιχτό γυμναστήριο στη Γλυφάδα μας, μία ακόμα υποδομή που τόσο την έχουμε ανάγκη, ειδικά την περίοδο της πανδημίας. Η ζωή μας συνεχίζει να αλλάζει με έργα», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα