Δωρεά εκδόσεων από το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Αποδέκτες της ευγενικής δωρεάς,  80 λευκωμάτων κ.α. σημαντικών εκδόσεων, από το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης έγιναν ο Δήμος και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης. Η σημαντική αυτή δωρεά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: αυτοτελείς εκδόσεις ιστορικών μελετών και πρακτικά επιστημονικών συνεδρίων. Επίσης, την Επιστημονική Επετηρίδα “Θεσσαλονίκη”, στην οποία δημοσιεύονται πρωτότυπες μελέτες για την ιστορία της πόλης, καθώς και τεκμήρια όπως π.χ. κατάλογοι εκθέσεων, τουριστικοί οδηγοί.

Τέλος, 14 ιστορικά λευκώματα των αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης, απόρροια δεκαετούς ερευνητικής εργασίας του προσωπικού του ιδρύματος. 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια, τον ιατρό – καρδιολόγο, Δρ. Παναγιώτη Ταρενίδη  (ιδρυτικό πρόεδρο του τμήματος Κατερίνης «Ολύμπιος ΖΕΥΣ» της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ-ΕΛΛΑΣ), για την πρωτοβουλία του να φέρει σε επικοινωνία τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης με το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης. Επίσης, ευχαριστεί την κα Γεωργία Μιχαήλ – αν. προϊσταμένη του τμήματος Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης για την  άμεση αποδοχή του αιτήματος και τη δωρεά. 

«Ευχαριστούμε το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, για την ευγενική αυτή  δωρεά, η οποία συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη και εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης μας. Επίσης, στην επίτευξη του στόχου μας: να παραμείνει η δημοτική βιβλιοθήκη μια διαρκής – δημιουργική πηγή γνώσης ανοικτή σε όλους» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.


Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
38FollowersFollow

Τελευταία Νέα