Δ. Ωραιοκάστρου: Νέες «Πράσινες Αποστολές» – Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά και κερδίζουμε δώρα!

Δ. Ωραιοκάστρου: Νέες «Πράσινες Αποστολές» – Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά και κερδίζουμε δώρα!

Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο της ανακύκλωσης μέσα από ολιγόλεπτες εκπαιδευτικές «Πράσινες Αποστολές – Green Missions» μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Followgreen και παράλληλα να κερδίσουν δώρα προσφέρει στους δημότες η Αντιδημαρχία Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Οι χρήστες της πλατφόρμας Followgreen, ολοκληρώνοντας τους απαιτούμενους στόχους κερδίζουν επιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό και παράλληλα αποκτούν συμμετοχή σε κληρώσεις Followgreen για υπέροχα δώρα. Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών.

Green Mission: Βάζουμε τέλος στη σπατάλη τροφίμων!

Μπορείτε να λάβετε μέρος και να συμμετάσχετε στην κλήρωση για ένα μοντέρνο ανοξείδωτο θερμός:

www.followgreen.gr/oraiokastro/Mission/Single/2940

Η αποστολή στοχεύει να προτρέψει τον χρήστη να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί για την έκταση και τις επιπτώσεις της σπατάλης τροφίμων, ώστε να υιοθετήσει βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Σύμφωνα με έρευνες, τα τρόφιμα των ελληνικών νοικοκυριών, που καταλήγουν στους οικιακούς κάδους απορριμμάτων είναι, κυρίως, εκείνα που καταναλώνονται καθημερινά, όπως:

Φρούτα και λαχανικά καταλήγουν στα απορρίμματα, γιατί χαλούν στα ράφια της κουζίνας και του ψυγείου, πριν ακόμη καταναλωθούν.

Γάλα και γιαούρτι, καθώς επέρχεται η αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης τους.

Ψωμί ως αποφάγια.

Κρέας και ψάρια, καταλήγουν και αυτά στους οικιακούς κάδους απορριμμάτων, αφού πρώτα έχουν μαγειρευτεί ως αποφάγια.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στο χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα