Εκλογή του τιμώμενου προσώπου για το ΙΜΑΒ για το έτος 2021 – Δήμος Δράμας

Το Ίδρυμα Μακεδονικού Βραβείου στο πλαίσιο της ετήσιας βράβευσης τιμώμενου προσώπου προχωράει στην αναζήτηση σχετικού προσώπου. Το τιμώμενο πρόσωπο πρέπει να έχει διακριθεί για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στις θετικές επιστήμες (Μαθηματικά, Χημεία, Βιολογία, Ιατρική, Φυσική) ή στη λογοτεχνία (πεζογραφία, ποίηση) ή στις Καλές Τέχνες (μουσική, ζωγραφική, γλυπτική, αρχιτεκτονική, θέατρο) (παρ. 1, άρθρο 2 του καταστατικού του ΙΜΑΒ), και επιπλέον να είναι Έλληνας πολίτης, να έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και να κατοικεί στην Ελλάδα (παρ. 3, άρθρο 9 του καταστατικού του ΙΜΑΒ).

Έγγραφη αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να γίνει απονομή βραβείου σε κάποιο πρόσωπο, μπορεί να υποβάλλει οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης, αρκεί να τη συνοδεύει με τεκμηριωμένη έκθεση για το έργο του προτεινόμενου προς βράβευση προσώπου.

Η εκλογή του τιμώμενου προσώπου θα γίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο είτε ομόφωνα είτε με πλειοψηφία και η απονομή του βραβείου γίνεται κάθε χρόνο την 28η Οκτωβρίου.

Παρακαλούμε για την αποστολή προτάσεων για πρόσωπα προς βράβευση για το έτος 2021 ως και την 30η  Σεπτεμβρίου 2021 στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ίδρυμα Μακεδονικού Βραβείου

mail: [email protected]

Δημαρχείο Δράμας

Βερμίου 2 & 1ης Ιουλίου γωνία

Υπ΄όψιν κ. Καλλινικίδη Ελευθέριου

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Μακεδονικού Βραβείου

Χριστόδουλος Μαμσάκος


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα