Επαναλειτουργία των Προγραμμάτων Άθλησης

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της Υγειονομικής επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη σταδιακή επαναλειτουργία των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους και σύμφωνα πάντα με την τήρηση των γενικότερων κανόνων υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία από τον COVID-19, το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά προχωράει  στην ενεργοποίηση  ενός νέου προγράμματος άσκησης σε ανοιχτούς χώρους.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Σάκη Λαζαρίδη «τα προγράμματα άσκησης υλοποιούνται τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την αποτροπή της διασποράς του Covid-19. Επιπλέον, στα δια ζώσης μαθήματα και  προκειμένου να στηριχτούν οι συμπολίτες μας, που «μένουνε σπίτι» και θέλουν να ασκηθούν, το Τμήμα Αθλητισμού ξεκινάει μία σειρά  εξ αποστάσεως μαθημάτων, μέσω σύγχρονης τηλε – εκπαίδευσης από τις πλατφόρμες Zoom και  Skype».

Όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν, λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, πρέπει έγκαιρα να το δηλώσουν και να κάνουν κράτηση θέσης στα τηλέφωνα: 2310643635 και 2310643963.

Σας περιμένουμε όλους να γυμναστούμε!!!
ΣυνεχίΖΟΥΜΕ ψηφιακά!!!
ΣυνεχίΖΟΥΜΕ με ασφάλεια!!!


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα