Ησαΐας Ματιάμπα: Εντυπωσιάζει με την live acoustic version του «Μια ανάσα για δυο»!

Ο Ησαΐας Ματιάμπα παρουσιάζει την πρόσφατη επιτυχία του «Μια ανάσα για δυο» σε μία μοναδική live acoustic version που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Qubi Music.

Παραμένοντας έντονα δημιουργικός ο Ησαΐας Ματιάμπα  για ακόμα μία φορά, κλέβει τις εντυπώσεις. Η Live Acoustic Version του μας εντυπωσιάζει μέσα από ένα εντυπωσιακό και minimal αισθητικής video σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη. 

Τον Ησαΐα  Ματιάμπα πλαισιώνουν δύο εξαιρετικοί μουσικοί οι Δημήτρης Ράδης στην ακουστική κιθάρα και ο Αλέξανδρος Δημόπουλος στα πλήκτρα και μαγεύουν με το αποτέλεσμα.

Ακούστε το τραγούδι:

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα