ΔήμοιΝέα

Η Έλσα Μουρατίδου στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης «Τάσος Πεζιρκιανίδης» τη Δευτέρα 20/9

Με την εξ αναβολής συναυλία της Έλσας Μουρατίδου συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός» του Δήμου Παύλου Μελά, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης «Τάσος Πεζιρκιανίδης» στην Πολίχνη, με είσοδο χωρίς αντίτιμο.

Με το αφιέρωμα “Τη νύχτα που φύσαγε ο Βαρδάρης”, η Έλσα τραγουδά για τη Θεσσαλονίκη, με μελωδίες και στίχους για τη Θεσσαλονίκη, από ανθρώπους που συνύφαναν την πορεία τους μαζί με την πόλη.

Ένα μουσικό ταξίδι με αφετηρία τις μουσικές του Καλαμαριώτη συνθέτη Γιώργου Καζαντζή, τους στίχους του Μανόλη Ρασούλη, τον λυγμό του Νίκου Παπάζογλου, τα λόγια του Τσιτσάνη και των ρεμπετών για τις γωνιές της πόλης, μέχρι τις εικόνες του Ντίνου Χριστιανόπουλου.

Συμμετέχουν: Έλσα Μουρατίδου – τραγούδι, Εύη Καζαντζή – βιολοντσέλο, Φίλιππος Κωσταβέλης – πιάνο


Έλσα Μουρατίδου, Γιώργος Καζαντζής – Μέλισσες

Έλσα Μουρατίδου, Γιώργος Καζαντζής – Πολεμιστής

Έλσα Μουρατίδου, Γιώργος Καζαντζής – Σαν καταιγίδα

Έλσα Μουρατίδου, Ντίνος Χριστιανόπουλος, Μάνος Χατζιδάκις – Ενός λεπτού σιγή


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΣΕ PDF


ΩΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Συναυλίες – Θέατρα: 20.30

Θέατρο Σκιών: 20.00

Σσσς…αρχίζει”, αφήγηση παραμυθιών και ιστοριών: 19.30


Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένη χωρητικότητα προκειμένου να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι κανόνες ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Θερμές ευχαριστίες προς τα Μέσα Ενημέρωσης

Ο Δήμος Παύλου Μελά θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τα Μέσα Ενημέρωσης και όλους όσους προβάλλουν τις εκδηλώσεις και συμβάλλουν στην καλύτερη ενημέρωση των πολιτών και στην προσέλκυση ευρείας κλίμακας κοινού.


Πηγή

Show More


Related Articles

Leave a Reply

Back to top button