Η Ολυμπιονίκης Σιμόν Μπάιλς έγραψε ιστορία για ακόμα μια φορά

Το αστέρι της ενόργανης, Σιμόν Μπάιλςκέρδισε τον έβδομο αμερικανικό τίτλο της στο Εθνικό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ που έγινε 3 με 6 Ιουνίου.

H 24χρονη Αμερικανίδα από το Τέξας προκαλεί θαυμασμό κάθε φορά που αγωνίζεται. Έχει ύψος μόλις 1,42, αλλά τα άλματά της φτάνουν στα 2.84μ., για αυτό και οι Αμερικανοί την αποκαλούν ο Μάικλ Τζόρνταν της ενόργανης ή «το κορίτσι που γεννήθηκε για να πετάει».

Η 24χρονη τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης του Ρίο (χρυσό σε σύνθετο ατομικό, ασκήσεις εδάφους, ομαδικό και στο άλμα ή εφαλτήριο), και κατά πολλούς μεγαλύτερη γυμνάστρια όλων των εποχών, κέρδισε τον έβδομο τίτλο της στο σύνθετο ατομικό στο Εθνικό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Η Σιμόν Μπάιλς άφησε για ακόμα μια φορά άφωνους όσους την παρακολούθησαν, καθώς η εμφάνισή της ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Η κορυφαία αθλήτρια ενόργανης αψήφησε για ακόμα μια φορά την βαρύτητα και η χορογραφία της σε slow motion έγινε viral στο διαδίκτυο.

Το βίντεο το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 4.7 εκατομμύρια άνθρωποι και οι θαυμαστές της κάνουν λόγο για την καλύτερη αθλήτρια όλων των εποχών.

«Προσπάθησα να το διασκεδάσω, επειδή θα μπορούσε να είναι ένα από τα τελευταία μου πρωταθλήματα. Ωστόσο, έχω μπροστά μου το Τόκιο, οπότε θα πρέπει να αδράξω τη στιγμή», τόνισε μετά το θρίαμβό της η Μπάιλς, η οποία κατέκτησε την 1η θέση με βαθμολογία 119.650.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα