Η Φάρμα: Ο Κώστας Γκρέκας είναι ο μεγάλος νικητής του τελικού

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός της Φάρμας και το τηλεοπτικό κοινό έμαθε ποιος ήταν ο παίκτης που αναδείχτηκε νικητής.

Οι τέσσερις φιναλίστ ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης), ο Κώστας Γκρέκας και η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης πριν την έναρξη του αγωνιστικού κομματιού ανακοίνωσε στους παίκτες ότι πρέπει να διαγωνιστούν σε τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα και ότι οι πρώην συμπαίκτες τους θα έχουν λόγο στην ανάδειξη του νικητή.

Συγκεκριμένα, οι παλιοί παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που επιθυμούν να δουν στην κορυφή. Τελικά, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης), ο Κώστας Γκρέκας και η Κυριακή Κατσογρεσάκη ξεκίνησαν να αγωνίζονται και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Αυτός που είχε την καλύτερη απόδοση στα αγωνίσματα ήταν ο Κώστας Γκρέκας, ο οποίος συγκέντρωσε 60 βαθμούς συνολικά και είχε το προβάδισμα.

Στη συνέχεια, ο Σάκης Τανιμανίδης καταμέτρησε τις ψήφους των παικτών και έβγαλε την τελική βαθμολογία ανακοινώνοντας ταυτόχρονα τον νικητή.

Αυτός που κατάφερε να αναδειχτεί νικητής της Φάρμας και να κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο ήταν ο Κώστας Γκρέκας.

Ο νικητής δήλωσε ότι φρόντισε να έχει δύο τσέπες, μία για το κλειδί του αυτοκινήτου που κέρδισε και μία για το χρηματικό έπαθλο.

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα