Κατασκευή πεζοδρομίων στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων και βελτίωσης των γεωμετρικών χαρακτηριστικών στους δρόμους πέριξ του 19ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης (περιοχή Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού).

Οι εργασίες είναι σε συνέχεια όσων προηγήθηκαν της διάνοιξης της οδού Ν. Καζαντζάκη και αναμένεται να ολοκληρωθούν το προσεχές διάστημα. Στην παρούσα φάση γίνεται τοποθέτηση κρασπεδορείθρων, ενώ θα ακολουθήσει η τοποθέτηση κυβόλιθων στα υπό κατασκευή νέα πεζοδρόμια και η ασφαλτόστρωση των οδών.

«Η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και η ασφαλής πρόσβαση των μαθητών στο σχολείο, αποτελεί καθημερινή μέριμνα για το Δήμο», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

«Επανερχόμαστε σε ένα σημείο της πόλης, όπου προηγήθηκε διάνοιξη οδού, για να βελτιώσουμε τις συνθήκες πρόσβασης», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Γιώργος Κυριακίδης. «Εφαρμόζουμε το υφιστάμενο σχέδιο πόλης. Προγραμματίζουμε και υλοποιούμε καθημερινά παρεμβάσεις, επιλύοντας χρόνια προβλήματα που ταλαιπώρησαν τους δημότες», τόνισε ο κ. Κυριακίδης.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα