Κορωνοϊός: Πρόγραμμα ενημέρωσης στα σχολεία από την Περιφέρεια Αττικής

Η επιστροφή σε ένα ασφαλές σχολείο είναι ο στόχος του προγράμματος ενημέρωσης της εκπαιδευτικής κοινότητας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, που ξεκίνησαν κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, τη Δευτέρα σε σχολεία της Αττικής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα διανεμηθούν οι επικαιροποιημένες οδηγίες αντιμετώπισης της διασποράς του COVID 19, εντός της εβδομάδας, σε 185 σχολεία (87 Δημοτικά, 52 Γυμνάσια, 47 Λύκεια) και ταυτόχρονα θα ενημερωθούν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων σε 60 Δήμους της Περιφέρειας.πρόγραμμα ενημέρωσης κορωνοϊός σχολεία Με αφορμή τη δράση ο περιφερειάρχης και πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης τόνισε ότι: «Αποτελεί συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχει λάβει η Περιφέρεια και ο ΙΣΑ από την αρχή της πανδημίας, για τη στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας», επισημαίνοντας ότι «το ασφαλές σχολείο, θα παραμείνει στο επίκεντρο των προσπαθειών μας και αυτή τη σχολική χρονιά και με επαγρύπνηση και ετοιμότητα θα συνεχίσουμε να μεταλαμπαδεύουμε τη γνώση σε εκπαιδευτικούς, γονείς, και μαθητές, έτοιμοι πάντα να παράσχουμε κάθε βοήθεια για να παραμείνουν ασφαλείς».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα