Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη συναρπαστική ζωή του Άντονι Μπουρντέν

Ο Άντονι Μπουρντέν και ο κόσμος του μέσα από ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ με τον ίδιο να αφηγείται τη ζωή του.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ και της μεταθανάτιας μελέτης του βραβευμένου σκηνοθέτη Morgan Neville για τον σταρ της τηλεόρασης ;Άντονι Μπουρντέν είναι «Roadrunner». Ο ίδιος θα αφηγείται με τον τρόπο του τη ζωή του μέσα από συναντήσεις με φίλους στα πέρατα της γής.

Το ντοκιμαντέρ αφηγείται τη ζωή, το θάνατο και την κληρονομιά του και είναι εμφανή σε αυτό το πρώτο τρέιλερ που με συγκινητικό τρόπο συλλαμβάνει το βλέμμα του Μπουρντέν, ακόμα και μέσα σε κόσμο ή σε μια στιγμή ενθουσιασμού.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Morgan Neville, συναρπάζει με τα  αρχειακά πλάνα του πολυαγαπημένου σεφ που προβάλλονται για πρώτη φορά στο κοινό και με νέες συνεντεύξεις από τους κοντινούς του ανθρώπους. Ακούγεται η φωνή του ίδιου του Μπουρντέν στο voiceover και μοιάζει σαν να αφηγείται ο ίδιος τη δική του ιστορία.

Ο Μπουρντέν αυτοκτόνησε στα 61 του χρόνια τον Ιούνιο του 2018 ενώ βρισκόταν στη Γαλλία για τα γυρίσματα της εκπομπής του και το ντοκιμαντέρ αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να δυσκολευόταν να μιλήσει στους ανθρώπους του για την ψυχική του υγεία.

Οι δουλειές του Νέβιλ έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία και εγκωμιαστικές κριτικές με τελευταία την ταινία του του 2018 Won’t You Be My Neighbor?, ένα ντοκιμαντέρ για τον Φρεντ Ρότζερς, ήρωα, δημιουργό, showrunner και οικοδεσπότη της προσχολικής τηλεοπτικής σειράς Mister Rogers ‘Neighborhood, η οποία προβαλλόταν από το 1968 έως το 2001 και έγινε το βιογραφικό ντοκιμαντέρ με τις υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα