Μίκης Θεοδωράκης: Η στιγμή που ήχησε ο «Ζορμπάς» στο Ελλάδα – Σουηδία

Στην «αγκαλιά» της κρητικής γης βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (09/09) ο Μίκης Θεοδωράκης, με τον ελληνικό λαό να αποχαιρετά τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη με τα τραγούδια του.

Ένα από αυτά, ο περίφημος «Ζορμπάς» ήχησε στα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ στο ματς της Εθνικής με τη Σουηδία την Τετάρτη 8/09 στη διάρκεια της ενός λεπτού σιγής.

Ειδικότερα, αμέσως μετά από τους ύμνους των δύο χωρών, οι παίκτες στάθηκαν στη σέντρα για την ενός λεπτού σιγή, που αυτή τη φορά είχε κάτι διαφορετικό: Τη μελωδία από το συρτάκι του Ζορμπά.

Δείτε το βίντεο (από το 00:29):

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα