Ξεπέρασε όλες τις προηγούμενες η προσέλευση για δωρεάν εξέταση Rapid Test στη πλατεία Ηρώων Άνω Λιοσίων -Εξετάστηκαν περί τα 700 άτομα – Δήμος Φυλής

Με προσέλευση που έφτασε περί τα 700 άτομα και ξεπέρασε όλες τις προηγούμενες, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου στην πλατεία Ηρώων Άνω Λιοσίων (Δημαρχείου) η δωρεάν εξέταση Rapid Test, για διάγνωση του COVID 19 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.


H σημερινή είναι η 8η πρωτοβουλία για δωρεάν τεστ που γίνεται στο Δήμο Φυλής καθώς έχουν προηγηθεί δύο στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων , δύο στο Ζεφύρι, μία παραμονές Χριστουγέννων στο “συντριβάνι” της λεωφόρου Φυλής με τη μέθοδο drive through, μια στους εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών” καθώς και μία ακόμη με rapid test, στην κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος έδωσε το “παρών” στην Πλατεία Ηρώων όπου από νωρίς το πρωί βρισκόταν και η επόπτρια υγείας Πασχαλία Ζάχου.

Όπως επισημαίνει ο Γιώργος Αντωνόπουλος, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο Δήμος Φυλής θα συνεχίσει τη διενέργεια δωρεάν test σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το επόμενο διάστημα, καθώς η χωρίς προηγούμενο προσέλευση του κόσμου, καταδεικνύει και τη συγκεκριμένη κοινωνική ανάγκη. Ο ίδιος εξάλλου, με την επιστημονική ιδιότητα του γιατρού, υπογραμμίζει πως: Η απαρέγκλιτη τήρηση των μέτρων προστασίας σε συνδυασμό και με την εξέλιξη του εμβολιασμού είναι η μόνη διέξοδος, για τη μείωση των κρουσμάτων και τη σταδιακή επιστροφή μας, στην κανονικότητα.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα