Οι πρωταθλητές του Πήγασου Πολίχνης στον Δήμαρχο Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη

Τις ομάδες βόλεϊ Κ21 και Κ18 Αγοριών του Πήγασου Πολίχνης υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης. Τα δύο τμήματα του πολυνίκη συλλόγου επέστρεψαν από το Βόλο όπου διεξήχθησαν οι αντίστοιχοι τελικοί του ελληνικού πρωταθλήματος βόλεϊ.

Πιο συγκεκριμένα η Κ21 αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία αθλητών έως 21 ετών για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Η ομάδα της Πολίχνης νίκησε σε ένα συναρπαστικό αγώνα τον Παναθηναϊκό και βρέθηκε ξανά  στην κορυφή στους έφηβους μετά από τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, αυτή είναι η τρίτη φορά που κερδίζει το τρόπαιο στην ιστορία της. Αντίστοιχα, η ομάδα Κ18 έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό, στον οποίο όμως ηττήθηκε από τον Αστέρα Νίκαιας.

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, την κατάκτηση του τίτλου και τις υψηλές διακρίσεις» ανέφερε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης. «Ο δρόμος του αθλητισμού απαιτεί θυσίες και αγώνες εντός και εκτός γηπέδων, σωματικούς και πνευματικούς. Χάρη στο σπουδαίο σας επίτευγμα, ο Δήμος Παύλου Μελά ακούστηκε ακόμα μια φορά σε όλη την αθλητική Ελλάδα. Η Πολίχνη έχει εξαιρετική παράδοση στο βόλεϊ και ο Πήγασος Πολίχνης έρχεται να το επιβεβαιώσει αυτό με τη σπουδαία δουλειά που γίνεται.  Μας κάνετε περήφανους» είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Παύλου Μελά.

Από τη μεριά του ο Πρόεδρος του Πήγασου Πολίχνης Γιώργος Διονάς ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την πρόσκληση και στάθηκε στις εξαιρετικές σχέσεις των δύο πλευρών: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία την οποία θέλουμε να τη δούμε να εξελίσσεται. Στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας γίνεται εξαιρετική δουλειά. Πλέον, έχει χτιστεί μια μίνι παράδοση διακρίσεων που ξεκινάει μάλιστα από το 2015, όταν και αναλάβατε τη διοίκηση του Δήμου, οπότε μπορούμε να πούμε ότι μας φέρατε τύχη. Διακρίσεις σαν αυτές παρακινούν τα παιδιά να ασχοληθούν περισσότερο με τον αθλητισμό ενώ δημιουργούν πρόσθετη αξία για την κοινωνία της πόλης μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη βοήθειά σας όλα αυτά τα χρόνια» ανέφερε ο κ. Διονάς.

Την πρωταθλήτρια ομάδα της Κ21 εκπροσώπησε ο Δημήτρης Τέλιος (γεννημένος το 2005) και τη δευτεραθλήτρια Κ18 ο Δημήτρης Αδαμίδης (γεννημένος το 2005). Τα δύο παιδιά έφεραν μαζί τους τα κύπελλα που έχουν κατακτήσει οι ομάδες τους τη φετινή χρονιά (Ε.Ο.ΠΕ Πρωταθλήτρια Ομάδα Κ21 Αγοριών 2020-21, Ε.ΠΕ.Σ.Θ Πρωταθλητής Κ21 Αγοριών 2020-21, Ε.ΠΕ.Σ.Θ Πρωταθλητής Κ18 Αγοριών 2020-21) ενώ δώρισαν μια φανέλα του συλλόγου και ένα μετάλλιο το οποίο ζήτησαν από τη διοργανώτρια αρχή στον Βόλο (Ε.Ο.ΠΕ) αποκλειστικά για τον Δήμαρχο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σάκης Λαζαρίδης και το μέλος της διοίκησης του Πήγασου Γιώργος Μιχαλίτσος. Τέλος, οι δύο μεριές συμφώνησαν να κάνουν και μια νέα ουσιαστική συνάντηση εργασίας με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα