ΔήμοιΝέα

Πάτρα: Ο ντελιβεράς που έδωσε φαγητό σε άστεγο

Συγκίνηση προκαλεί η κίνηση ενός διανομέα από την Πάτρα, ο οποίος είδε έναν άστεγο σε ένα παγκάκι και αμέσως θέλησε να του προσφέρει φαγητό.

Ο Σπύρος Αβραμόπουλος,, μίλησε στο Mega, για τον διάλογό που είχε με τον άστεγο άνδρα.

«Του λέω “τι έχεις άνθρωπε;”, μου λέει “πεινάω“. Του λέω πάρε φαγητό και να ξέρεις υπάρχει Θεός για όλον τον κόσμο» περιγράφει ο διανομέας Σπύρος Αβραμόπουλος. «Ήταν αδύναμος ο άνθρωπος μουρμούριζε μόνος του “δεν υπάρχει Θεός για μένα;”» συνεχίζει.

Ο κύριος Σπύρος βλέποντας τον ηλικιωμένο άνδρα ολομόναχο στο παγκάκι στα Ψηλαλώνια έτρεξε στο μαγειρείο του κύριου Μιλτιάδη για να του πάρει ένα πιάτο φαγητό.

«Μου είπε ότι κάποιος είναι στο παγκάκι. Κρυώνει και πεινάει και του λέω πάρε αυτά, σερβίτσιο και ψωμί και πήγαινέ τα» λέει από την πλευρά του ο Μιλτιάδης Παπανδρέου.

«Μόλις του τα έδωσα κατευθείαν μου είπε ευχαριστώ”, με κοίταξε στα μάτια και άνοιξε να φάει. Του είπα “καλή όρεξη, ο Θεός να σε έχει καλά” και έφυγα» συμπλήρωσε ο Σπύρος Αβραμόπουλος.

«Εγώ μπορεί να δουλεύω αλλά θα γυρίσω σπίτι μου. Αυτοί οι άνθρωποι τι θα απογίνουν λέει δείχνοντας το ενδιαφέρον του για όσους δε στάθηκαν τυχεροί στη ζωή.

«Την κάνω 25-30 χρόνια αυτή τη δουλειά. Και με βροχή και με καλό καιρό. Καλό είναι να βοηθάνε όλοι. Όσο μπορεί ο καθένας» τονίζει ο κ. Αβραμόπουλος.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το βιβλίο «Το τελευταίο Φως» – Ιφιγένεια Τέκου

Το BESTNEWS προσφέρει μετά από κλήρωση, σε έναν τυχερό αναγνώστη, ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το τελευταίο Φως» της Ιφιγένειας Τέκου.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

Show More


Related Articles

Leave a Reply

Back to top button