Παππούς κάνει μαθήματα κομμωτικής για να χτενίζει τη γυναίκα του

O ηλικιωμένος κύριος έγινε viral όταν ζήτησε να παρακολουθήσει απλά μαθήματα κομμωτικής και μακιγιάζ για να μπορεί να χτενίζει και να βάφει τη γυναίκα του η οποία, λόγω ηλικίας, δεν μπορεί να περιποιηθεί μόνη της τον εαυτό της.

Το παρακάτω περιστατικό αποδεικνύει πως υπάρχει αγάπη και όχι μόνο κρατάει για μια ζωή, αλλά παραμένει αμείωτη και δυνατή μέχρι το τέλος!

Η ανάρτηση που ανέβασε η Britney, η κομμώτρια από την οποία ζήτησε βοήθεια ο αξιολάτρευτος κύριος, είχε πάνω από 100.000 κοινοποιήσεις και έκανε πολλούς να δακρύσουν από συγκίνηση! H ανάρτηση που κέρδισε τις εντυπώσεις:

«Αυτός ο υπέροχος κύριος ήρθε σήμερα για να μάθει πώς να φτιάχνει τις μπούκλες της γυναίκας του. Η σύζυγός του δεν μπορεί να φτιάξει τα μαλλιά της μόνη της και συχνά καίγεται με το πιστολάκι μαλλιών, οπότε ο παππούλης ανέλαβε δράση! Είχαμε τη χαρά να του δείξουμε όλα όσα ξέρουμε: Πώς να φτιάχνει μπούκλες, πως να δίνει όγκο και πώς να βάζει μάσκαρα στην αγαπημένη του σύζυγο», αναφέρει η ανάρτηση.

Σύμφωνα με την κοπέλα, η κίνηση του απίστευτου αυτού συζύγου ήταν ειλικρινής και όλοι όσοι βρίσκονταν στο κομμωτήριο έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Εξάλλου, η αληθινή αγάπη πάντα συγκινεί και πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα