Ποιες αλλαγές έρχονται σε ωράριο κυκλοφορίας, μουσική, εστίαση & δεξιώσεις

Τις νέες ανακοινώσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας, το ωράριο, τη μουσική στην εστίαση και τις δεξιώσεις γάμων, έκανε την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Νωρίτερα, οι λοιμωξιολόγοι είχαν κάνει τις εισηγήσεις τους για την κατάργηση ωραρίου στην απαγόρευση κυκλοφορίας και τις αλλαγές στη μουσική.

Μιλώντας στη live ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας για την άρση lockdown και ποια περιοριστικά μέτρα χαλαρώνουν, αρχής γενομένης από το Σάββατο 12 Ιουνίου, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι η μουσική επιστρέφει στην εστίαση και επεκτείνεται η κυκλοφορία κατά μία ώρα τις βραδινές ώρες. Επίσης, γάμοι και βαφτίσεις θα γίνονται με 300 άτομα στη δεξίωση και στο γλέντι από την 1η Ιουλίου.

Παράλληλα, εφόσον τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν, η απαγόρευση κυκλοφορίας καταργείται την 1η Ιουλίου 2021. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη live ενημέρωση, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από το Σάββατο 12 Ιουνίου, στις 06.00 το πρωί, αυξάνεται η πληρότητα για συναυλίες και θέατρα, ανάλογα με τη συνολική χωρητικότητα του κάθε χώρου.

Όλα τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς για εστίαση, μουσική, απαγόρευση κυκλοφορίας και δεξιώσεις γάμων:

  • Από τη Δευτέρα (14/06) επανεκκινούν οι πρακτικές, εργαστηριακές και κλινικές ασκήσεις όλων των φοιτητών, όλων των εξαμήνων καθώς και των κέντρων διά βίου μάθησης των ΑΕΙ.
  • Από το Σάββατο (12/06) η απαγόρευση κυκλοφορίας επεκτείνεται κατά μία ώρα (01.30 – 05.00).
  • Από την Πέμπτη (01/07) η απαγόρευση κυκλοφορίας παύει να υφίσταται, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.
  • Από το Σάββατο (12/06) επιτρέπεται η μουσική μόνο σε εξωτερικούς χώρους εστίασης και μόνο για καθήμενους πελάτες.
  • Από το Σάββατο (12/06) ανοίγουν οι επιχειρήσεις εστίασης σε αεριζόμενες στοές, αρκεί να υπάρχουν 2 είσοδοι.
  • Από το Σάββατο (12/06), στις 06.00 το πρωί, αυξάνεται η πληρότητα για συναυλίες και θέατρα, ανάλογα με τη διαθέσιμη συνολική χωρητικότητα.

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα