Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να καθαρίζουμε τα κοσμήματά μας;

Στην περίπτωση που θέλετε να καθαρίσετε τα κοσμήματά σας και δεν έχετε το ειδικό υγρό καθαριστικό ή μαντηλάκια καθαρισμού, υπάρχουν τρεις εκπληκτικές μέθοδοι με υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι για πραγματικά λαμπερά αποτελέσματα.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι όταν δεν πρόκειται για φο μπιζού το τρίψιμο πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο, έτσι ώστε να μην φθείρετε το φινίρισμα των κοσμημάτων σας, αφήνοντας στο ασήμι ή τον χρυσό γρατσουνιές που δεν εξαφανίζονται ποτέ.

Δείτε παρακάτω πώς να καθαρίσετε τα κοσμήματά σας

Σαπούνι πιάτων

Ανακατέψτε μερικές σταγόνες από υγρό πιάτων με ζεστό νερό και βυθίστε στο σπιτικό διάλυμα ένα μαλακό πανί προκειμένου να τρίψετε με αυτό τα κοσμήματά σας. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και στεγνώστε με ένα στεγνό, επίσης μαλακό, πανί.

Μαγειρική σόδα

Για πιο δύσκολες βρωμιές χρησιμοποιείστε αυτό το θαυματουργό υλικό που έχετε στο ντουλάπι της κουζίνας σας. Ανακατέψτε τρία μέρη μαγειρικής σόδας με ένα μέρος νερού, βρέξτε τα κοσμήματα που θέλετε να καθαρίσετε και απλώστε την πάστα που δημιουργήσατε σε ένα μαλακό πανί. Τρίψτε απαλά και ξεπλύνετε με νερό καλά. Στεγνώστε τα κοσμήματά σας με ένα μαλακό πανί.

Οδοντόκρεμα

Με τον ίδιο τρόπο που οι οδοντόκρεμες αφαιρούν τους λεκέδες από τα δόντια σας, μπορούν να αφαιρέσουν λεκέδες από το ασήμι. Απλώστε μια σταγόνα οδοντόκρεμας (πάστας, όχι γέλης) στο επίμαχο κόσμημα και τρίψτε απαλά με το δάχτυλό σας. Ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό και σκουπίστε με ένα μαλακό πανί.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα χειροποίητο κολιέ καρδιά με χάντρες miyuki

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα υπέροχο χειροποίητο κολιέ καρδιά με χάντρες miyuki!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα