Πρωτοχρονιάτικες πίτες κόβουν οι Παιδικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων από Τετάρτη 28/1 έως Παρασκευή 30/1, απουσία γονέων λόγω covid-19

Με συνέπεια ως προς το έθιμο αλλά χωρίς τους γονείς, λόγω των μέτρων προφύλαξης από τον covid-19, θα κόψουν φέτος τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες τους οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων.


Η κοπή της πίτας των σταθμών, θα γίνει στον χώρο τους, από την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου. Μετά την κοπή της πίτας, θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων (ανά τμήμα) για παιδιά.

Σε μήνυμά του ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ενημερώνει τους γονείς ότι μπορούν να βρουν φωτογραφικό υλικό από την γιορτή αλλά και από δραστηριότητες και καθημερινές εργασίες στη σελίδα των Παιδικών Σταθμών στο διαδίκτυο, www.psdf.gr .

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτη Καμαρινόπουλου:

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες
Όπως κάθε χρόνο, οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί μας θα πραγματοποιήσουν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.
Τα μέτρα προφύλαξης από τον covid-19 , με στόχο την προστασία της υγείας όλων, μας αναγκάζουν να πραγματοποιούμε γιορτές και εκδηλώσεις χωρίς την παρουσία γονέων. ‘Έτσι σας ενημερώνουμε, ότι η κοπή της πίτας των σταθμών, θα γίνει στον χώρο τους, από την Τετάρτη 28/1 έως την Παρασκευή 30/1. Μετά την κοπή της πίτας, θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων( ανά τμήμα ) για τους μικρούς μας φίλους.
Φωτογραφικό υλικό από την γιορτή αυτή όπως και από δραστηριότητες, καθημερινές εργασίες και παιδαγωγικά προγράμματα των σταθμών, μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας στο διαδίκτυο www.psdf.gr . Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί με τα παιδιά σας, βίντεο με κουκλοθέατρο, αφήγηση παραμυθιών, κατασκευές κ.α. υλικό το οποίο ανανεώνεται κάθε μήνα από τους παιδαγωγούς μας.
Με τον τρόπο αυτό προσπαθούμε να φέρουμε την καθημερινότητα των σταθμών, όσο είναι δυνατόν, κοντά στους γονείς με την ελπίδα να έρθει γρήγορα η στιγμή που θα γιορτάσουμε και πάλι έχοντας κοντά μας όλους εσάς!
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία!

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ
Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών
Καμαρινόπουλος Παναγιώτης

Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
38FollowersFollow

Τελευταία Νέα