Ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για την εφαρμογή του Επιχειρησιακού Σχεδίου της Αστυνομίας για την καταπολέμηση της παραβατικότητας στο Ζεφύρι – Δήμος Φυλής

Εκτεταμένο ρεπορτάζ για την πορεία της εφαρμογής του Επιχειρησιακού Σχεδίου της Αστυνομίας για την καταπολέμηση της παραβατικότητας στο Ζεφύρι, προβλήθηκε, τo μεσημέρι της Τρίτης 20 Απριλίου 2021 στο Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Το ρεπορτάζ αναφέρθηκε στις επιχειρήσεις της Αστυνομίας στο Ζεφύρι και στην ευρύτερη περιοχή, στις οποίες, εκτός από τις συμβατικές δυνάμεις Τάξης, Ασφαλείας και Τροχαίας παίρνουν μέρος εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως το ΤΑΕ, η ΔΙ.ΑΣ, οι ΟΠΚΕ, τα ΜΑΤ και η Δίωξη Ναρκωτικών με εκπαιδευμένους αστυνομικούς σκύλους για την ανίχνευση ουσιών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Επιχειρησιακό Σχέδιο τέθηκε σε εφαρμογή στις 23 Μαρτίου 2021, λίγο πριν από τη δεύτερη, μέσα σε λίγες μέρες, επίσκεψη του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Ζεφύρι. Όπως έχει δηλώσει ο Υπουργός, η εφαρμογή του σχεδίου θα αξιολογηθεί  ενώ εντός των ημερών,  θα έχει νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους του Δήμου Φυλής και τους αξιωματικούς της Αστυνομίας.

Ακολουθεί το video με  το ρεπορτάζ:


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα