ΔήμοιΝέα

Σκύλος έσωσε ελαφάκι από πνιγμό και δεν έφευγε από δίπλα του

Ο Ραλφ Ντορν ερευνούσε την επιφάνεια της λίμνης πίσω από το σπίτι του, αναζητώντας τον σκύλο του, Χάρλεϊ που τελικά εντόπισε περίπου 60 μέτρα από την ακτή. Το 6χρονο Λαμπραντούντλ κολυμπούσε με ένα άλλο ζώο, ένα μικρό ελαφάκι.

«Δεν ξέρω πώς βρέθηκε εκεί το ελαφάκι αλλά ο Χάρλεϊ προφανώς δεν ρώτησε γιατί, απλώς ανέλαβε δράση», εξήγησε ο 62χρονος σε ανάρτηση στο Facebook, που ήδη μετρά 252.000 κοινοποιήσεις.

Ο Χάρλεϊ κολύμπησε δίπλα- δίπλα με το ελαφάκι μέχρι την ακτή. Ο Ντορν έβγαλε το ελαφάκι από το νερό και το τοποθέτησε στο έδαφος, ενώ ο Χάρλεϊ άρχισε να το γλείφει μαλακά.

«Ο Χάρλεϊ δεν ήθελε να το αφήσει μόνο του. Καθόταν εκεί να το γλείφει και να το φροντίζει», λέει ο 62χρονος. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε και η μητέρα του ελαφιού, οπότε ο Ντορν μάζεψε αμέσως τον σκύλο μέσα στο σπίτι. Η μητέρα περίμενε μέχρι να φύγουν, πλησίασε το μικρό της και μετά έφυγαν μαζί. Το επόμενο πρωί, ενώ ο Ντορν με την 64χρονη σύζυγό του, Πατρίσια, έπιναν καφέ, παρατήρησαν πως ο Χάρλεϊ ήταν ανήσυχος.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

Show More


Related Articles

Leave a Reply

Back to top button