Συνάντηση του Δημάρχου Αθ. Νασιακόπουλου με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δ. Κιλελέρ

Συνάντηση με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Κιλελέρ είχε ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Αρχικά ο Δήμαρχος, αφού τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, διαβεβαίωσε τους διευθυντές και τους προϊσταμένους ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει και θα επεκτείνει τη συνεργασία μαζί τους για την επίλυση όλων των ζητημάτων που ανακύπτουν. «Στη συνάντηση μας παραβρίσκεται η ομάδα του Δήμου που ασχολείται με τα σχολεία και η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε πολλά συνεργαζόμενοι» τόνισε ο δήμαρχος. Στη συνέχεια ενημέρωσε τους διευθυντές και τους προϊσταμένους ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα από την πολιτεία μέτρα για να λειτουργήσουν ομαλά οι σχολικές μονάδες την 13η Σεπτεμβρίου υπό συνθήκες κορωνοϊού.

Τους ενημέρωσε επίσης ότι το υψηλό επίπεδο καθαριότητας των σχολείων θα βελτιωθεί με την  προσθήκη στον υπάρχον προσωπικό ενός επιπλέον ατόμου και ότι θα υπάρχει τριμηνιαία επιστασία, από τις σχολικές επιτροπές, που θα αφορά στα έξοδα των σχολικών μονάδων.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στο κτιριακό και τις υποδομές των σχολείων, τη μετακίνηση των μαθητών, τις προμήθειες των υλικών, την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολείων και μια σειρά άλλα θέματα που σχετίζονται στην εύρυθμη λειτουργία τους. Ο Δήμαρχος κατέστησε σαφές στους διευθυντές και τους προϊσταμένους ότι θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε περίπτωση τόσο αυτός όσο και οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος προκύπτει.

Οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι επιβεβαίωσαν από την πλευρά τους την άριστη συνεργασία με το Δήμο Κιλελέρ και δήλωσαν την πεποίθησή τους ότι αυτό το κλίμα  θα διατηρηθεί και τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΔΣ Σ. Καλέτσιος, ο αντιδήμαρχος  Γ. Κουκούτσης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Αχ. Βαρδακούλης, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Δ. Μπετχαβές και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

+


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα