Συνάντηση του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα με τους ιδρυτές της Φιλοζωικής «Zero Stray Pawject»

Συνάντηση  με την Διευθύντρια της Φιλοζωικής Οργάνωσης «Zero Stray Pawject» κα. Siljia Schiller-Moumtzidis και τον κ. Θοδωρή Μουμτζίδη, συνιδρυτές της φιλοζωικής, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας.

Παρουσία και του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Νικηφόρου Μπατζέ, της Διευθύντριας της Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κας. Ελευθερίας Χατζηγαβριήλ και της Προϊσταμένης του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής & Αλιείας κας. Σοφίας Βασταρδή, συζήτησαν  για την πρόοδο της συνεργασίας του Δήμου Μαραθώνος και της «Zero Stray Pawject» όσον αφορά στην διαχείριση των δεσποζόμενων σκύλων και ειδικότερα για το επιδοτούμενο πρόγραμμα τσιπαρίσματος και στείρωσής τους που ήδη «τρέχει» στον Δήμο μας με μεγάλη ανταπόκριση.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων.

Ο Δήμος Μαραθώνος αναζητώντας πάντα καινοτόμους τρόπους όσον αφορά στην μέριμνα των ζώων, προχώρησε σε αυτήν την συνεργασία για ένα περιβάλλον ασφαλές και φιλικό τόσο για τα ζώα όσο και για τους ανθρώπους.

Το πρόγραμμα στείρωσης η/και τσιπαρίσματος δεσποζόμενων σκύλων συνεχίζεται. Οι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούν να βρουν τα βήματα της διαδικασίας ΕΔΩ.

Μοιραστείτε το


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα