Την Κυριακή 7/2 δωρεάν rapid test μέσα από αυτοκίνητο στο ΔΑΚ «Λάζαρος Παπαδόπουλος» στην Άνω Ηλιούπολη

Ολοκληρώνεται την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου το τρίτο τριήμερο δωρεάν μαζικών εξετάσεων ανεύρεσης covid-19, που διοργανώνει μέσα στο 2021 ο Δήμος Παύλου Μελά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τις Κινητές Ομάδες Υγείας.

Τα rapid test μέσα από αυτοκίνητο (drive through), θα πραγματοποιηθούν έξω από το  ΔΑΚ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Περικλέους 19, στην Άνω Ηλιούπολη, από τις 10:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. και η πρόσκληση για εξέταση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Παύλου Μελά, έχουν διενεργηθεί rapid test σε 1.365 πολίτες τις ημέρες 12, 13, 14, 21, 22, 24 Ιανουαρίου και 3, 4 Φεβρουαρίου, ως μέρος της εθνικής μας προσπάθειας να μπει «φρένο» στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Τα αποτελέσματα ήταν απολύτως ικανοποιητικά, καθώς ήταν πολύ χαμηλός ο δείκτης θετικότητας (το ποσοστό όσων βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό).

ΟΔΗΓΙΕΣ

Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν ΜΟΝΟ σε όσους προσέλθουν στο χώρο του πρώην στρατοπέδου με αυτοκίνητο ή δίκυκλο, ενώ θα τηρηθούν αυστηρά όλες οι οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κλπ).

Οι πολίτες, ξεκινώντας από το σπίτι ή την εργασία τους, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο τηλέφωνο 13033 και να ενημερώσουν τα συνεργεία του ΕΟΔΥ κατά την προσέλευσή τους, για ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Μάλιστα για την αποφυγή συνωστισμού και  την ομαλή διεξαγωγή των ελέγχων, το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Παύλου Μελά φρόντισε να διασφαλίσει την παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους εξεταζόμενους, εντός λίγων ωρών, μέσω SMS.

Περισσότερες πληροφορίες:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

2310 609380 / 587812

Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα