Τουρκία: Περίεργη στοχοποίηση Ιμάμογλου με σενάρια δολοφονίας του – OTA VOICE

Περίεργο θέμα προέκυψε ξαφνικά στην Τουρκία με τη στοχοποίση του ανερχόμενου και προβεβλημένου δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή σύγκρουση με τον Ταγίπ Ερντογάν, που εξουσιάζει τη χώρα έχοντας καταργήσει βασικές αρχές Δικαίου και Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, απετράπη από τις αρχές ασφαλείας  σχέδιο δολοφονίας του δημάρχου Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, από μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

Συγκεκριμένα η τουρκική εφημερίδα Sozcu σε δημοσίευμά της με τίτλο «Καταγγελία για δολοφονία του Ιμάμογλου» υπογραμμίζει ότι πριν από 10 μέρες οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και το υπουργείο Εσωτερικών ενημέρωσε τη φρουρά του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης για πιθανή απόπειρα σε βάρος του.

Απόπειρα δολοφονίας ή προσπάθεια τρομοκράτισης του Ιμάμογλου;

Απάντηση στα δημοσιεύματα έδωσε η Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας,  οποία διαψεύδει ότι υπήρξε ενημέρωση για επικείμενη δολοφονία του δημάρχου Κωωνσταντινούπολης. Στη δήλωση της  αναφέρθηκε ότι κατά καιρούς υπήρχαν καταγγελίες εναντίον δημοσίων υπαλλήλων και πολιτικών,αλλά δεν ενημέρωσε για  απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Εκρέμ Ιμάμογλου και ως εκ τούτου δεν παρεμποδίστηκε κανένα τέτοιο σχέδιο.

Κρίθηκε σκόπιμο να γίνει η ακόλουθη δήλωση αναφέρεται σχετικά με την είδηση πως  «Μαχητές του DAESH που διέταξαν να δολοφονήσουν το IMAMOULU συνελήφθησαν» που δημοσιεύθηκε σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχει απόπειρα δολοφονίας ή σύλληψη δολοφόνου όπως αναφέρεται στην έκθεση.

Αν δεν υπήρχε τελικά σχέδιο δολοφονίας του δημάρχου Κωνσταντινούπολης, μήπως κύκλοι της προεδρίας μέσα στο κλίμα διώξεων που επικρατεί, επιχειρούν να πλήξουν και να εκβιάσουν τον Ιμάμογλου;

Σίγουρα η υπόθεση δεν είναι καθαρή , «βρωμάει» παρακράτος και ο ανερχόμενος τούρκος πολιτικός αποτελεί για τον παρανοϊκό σουλτάνο πολιτική απειλή. Εκτός και αν το δημοσίευμα στόχευε να σταματήσει κάτι που αρρωστημένα μυαλά σχεδίαζαν… για λογαριασμό κάποιου που δεν θέλει τον Ιμάμογλου στα πόδια του.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα