Άμεση αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών λόγω των καιρικών φαινομένων από τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαραθώνος

Λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που βρίσκεται σε εξέλιξη, όλος ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαραθώνος, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία, οι Εθελοντικές Ομάδες και η Περιφέρεια βρίσκονται σε απόλυτη επιφυλακή και επεμβαίνουν άμεσα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στις περιοχές του Δήμου μας.

Ήδη αντιμετωπίσαμε έγκαιρα και αποτελεσματικά δύο έκτακτα περιστατικά κατά τις μεσημεριανές ώρες. 

Μετά από άμεση επέμβασή μας η φωτιά που εκδηλώθηκε πιθανότατα από κεραυνό σε κυπαρίσσια στο φαράγγι της Οινόης στην έξοδο του Μαραθώνα προς την Λίμνη, έσβησε. Παρά τη βροχή  η κατάσταση έχρηζε παρέμβασης. 

Επιπλέον, απομακρύναμε άμεσα τα φερτά υλικά που εμπόδιζαν την ασφαλή διέλευση των οχημάτων στον δρόμο από τον Μαραθώνα προς την Λίμνη.

Υπενθυμίζουμε ότι όλος ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαραθώνος βρίσκεται σε ετοιμότητα  και παρακαλούμε θερμά τους δημότες μας να ακολουθήσουν τις οδηγίες  της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την ασφάλειά τους.

Μοιραστείτε το


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα