Έδωσε τα παπούτσια του σε μαθητή για να μην χάσει την αποφοίτησή του

Όταν ο Νταβέριος Πίτερς έφτασε στην τελετή αποφοίτησης του Λυκείου στις 19 Μαΐου, δεν τον άφησαν να μπει στην αίθουσα καθώς ένας εκπρόσωπος του σχολείου του είπε ότι τα παπούτσια που είχε διαλέξει για την περίσταση ήταν λάθος.

«Είπε ότι τα παπούτσια μου παραβίαζαν τον ενδυματολογικό κώδικα και δεν θα μπορούσα να παρευρεθώ στην τελετή εκτός και αν άλλαζα ρούχα» είπε ο Πίτερς, τελειόφοιτος στο Λύκειο Χάιβιλ στην Λουιζιάνα.

«Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να τα φορέσω γιατί είναι μαύρα» είπε, προσθέτοντας ότι συμμορφώθηκε με τις υπόλοιπες οδηγίες που όριζαν πως οι μαθητές πρέπει να φορούν ένα άσπρο πουκάμισο και γραβάτα, καθώς και σκούρο παντελόνι.

Όταν του είπαν ότι δεν μπορούσε να μπει με αυτά τα ρούχα ένιωσε ταπεινωμένος και σοκαρίστηκε. Άρχισε να πανικοβάλλεται και να σκέφτεται τους γονείς του που δεν θα τον έβλεπαν να παίρνει το δίπλωμά του. Και ενώ σκεφτόταν τις επιλογές του, είδε ένα γνώριμο πρόσωπο: τον Μπάτλερ. Δούλευε στο σχολείο και η κόρη του ήταν και μια από τους απόφοιτους. Ο Πίτερς του εξήγησε την κατάσταση και ο Μπάτλερ μίλησε με την εκπρόσωπο να τον αφήσει να περάσει, αλλά ήταν ανένδοτη.Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη έβγαλε τα παπούτσια του και τα έδωσε στον μαθητή. «Ήταν η πιο σημαντική μέρα της ζωής του. Δεν θα τον άφηνα να την χάσει για τίποτα».

Αν και τα παπούτσια ήταν λίγο μεγάλα ήταν ότι πρέπει για την περίσταση και κατάφερε να μπει μέσα στον χώρο λίγο πριν αρχίσει η τελετή. Ο Μπάτλερ μπήκε και αυτός στην αίθουσα μόνο με τις κάλτσες του, αγνοώντας περήφανα τα έντονα βλέμματα από ανθρώπους.

Αμέσως μετά την τελετή, ο Πίτερς βρήκε τον Μπάτλερ και του επέστρεψε τα παπούτσια. Ήταν πολύ ευγνώμων καθώς χάρη σε αυτόν δεν έχασε τίποτα.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα