Έκκληση της ΔΕΥΑΚ για ορθολογική χρήση του νερού | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Έκκληση της ΔΕΥΑΚ για ορθολογική χρήση του νερού | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
















Skip to content Skip to main navigation

Έκκληση στους καταναλωτές για ορθολογική και λελογισμένη χρήση νερού απευθύνει η ΔΕΥΑΚ με δεδομένο ότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν (υψηλές θερμοκρασίες) επιτείνουν το πρόβλημα έλλειψης νερού που διαχρονικά παρατηρείται στη διάρκεια του καλοκαιριού σε περιοχές του Δήμου Κατερίνης.
Ειδικά σε οικισμούς όπως π.χ. στον Κορινό, στη Σεβαστή κ.α. που παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση και οι κάτοικοί τους γνωρίζουν ότι οι ποσότητες δεν επαρκούν για την κάλυψη της ζήτησης αιχμής κατά τη διάρκεια του 24ώρου, συστήνεται η ορθολογική χρήση νερού, αποφεύγοντας όσο είναι δυνατό καταναλώσεις που δεν είναι απολύτως αναγκαίες.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι του Δήμου Κατερίνης να είναι φειδωλοί στη χρήση του νερού προς αποφυγή προβλημάτων στην επαρκή υδροδότηση. Επισημαίνεται ότι θα πρέπει να μειώσουμε την κατανάλωση νερού (οικονομία νερού στον κήπο, στην άρδευση, και να το χρησιμοποιούμε για οικιακή χρήση αποκλειστικά και μόνο, αποφεύγοντας την άσκοπη χρήση του (ανοικτές εξωτερικές βρύσες κ.λπ.)
Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και έχουμε ευθύνη να το διαχειριζόμαστε σωστά.
Προσοχή στην κατανάλωση του νερού, το καλοκαίρι. Όχι στην αλόγιστη σπατάλη του πολυτίμου αυτού αγαθού.

Πολιτική απορρήτου & cookies


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα