Αιτήσεις για πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων στον Δήμο Παύλου Μελά ΣΟΧ 3/2021 (12-18/8)

Ο Δήμος Παύλου Μελά ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα έξι ατόμων (96) ατόμων, με σύμβαση μερικής απασχόλησης, για το διδακτικό έτος 2021-2022, και ως εξής:

54 άτομα ως καθαρίστριες/στές σχολικών μονάδων με 6ωρη ημερήσια απασχόληση και

42 άτομα ως καθαρίστριες/στές σχολικών μονάδων με 3ωρη ημερήσια απασχόληση.

Η σχετική, με αρ. πρωτοκόλλου 36358/11-8-2021, Ανακοίνωση ΣΟΧ 3/2021 έχει ως αναπόσπαστο τμήμα της:

α. Το έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» και

β. Tο «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ για την πρόσληψη καθαριστών – καθαριστριών στις σχολικές μονάδες των Δήμων»

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 5 εργάσιμων ημερών, από την Πέμπτη, 12 έως την Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Ανακοίνωση ΣΟΧ 3/2021,

Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση

Παράρτημα ΙΙ

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

1. Προκειμένου να αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις, ΔΙΑΒΑΣΤΕ προσεκτικά το κείμενο της Ανακοίνωσης και του Παραρτήματος ΙΙ, πριν τη συμπλήρωση της αίτησης.

2. Σε πρώτη φάση κατατίθεται μόνο η αίτηση συμμετοχής και όχι δικαιολογητικά.

3. Η αίτηση συμμετοχής, θα υποβληθεί ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή (δηλαδή σε μορφή pdf, κατόπιν σάρωσης).

4. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

5. Αιτήσεις που θα κατατεθούν εκτός του ανωτέρω προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος, θα απορριφθούν ως εκπρόθεσμες.

6. Στο πεδίο: ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ (με σειρά προτίμησης) συμπληρώνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το κουτάκι ανάλογα με την προτίμησή σας (με την ένδειξη 1 για το πρώτο κατά σειρά που επιθυμείτε και 2 με το δεύτερο κατά σειρά προτίμησης). Σε περίπτωση που επιθυμείτε μόνο ένα εκ των δύο, τσεκάρετε με Χ το αντίστοιχο κουτάκι, αφήνοντας το άλλο κενό.

7. Στο πεδίο ΕΜΠΕΙΡΙΑ, να αναφέρεται μόνο η χρονική περίοδος απασχόλησης σε αντίστοιχη θέση, που έχει διανυθεί με αντίστοιχες συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που είχαν συναφθεί με τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου (έως και το διδακτικό έτος 2019-2020) και με το Δήμο Παύλου Μελά (για το διδακτικό έτος 2020-2021) .

8. Όσες/οι σχολικές καθαρίστριες/ές ΙΔΟΧ εργάστηκαν στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων του Δήμου Παύλου Μελά, για το διδακτικό έτος 2020-2021 δεν χρειάζεται να αναζητήσουν βεβαίωση εμπειρίας από το Δήμο (δεδομένου ότι τα στοιχεία υπάρχουν ήδη στο Γρ. Προσωπικού του Δήμου). Εννοείται ότι οι υποψήφιοι θα προσμετρήσουν το συγκεκριμένο χρόνο εμπειρίας στην αίτηση τους.

9. Όλα τα μοριοδοτούμενα κριτήρια, ΠΡΕΠΕΙ να αποδεικνύονται από πιστοποιητικά σε ισχύ (πχ πιστοποιητικό πολυτεκνίας ΑΣΠΕ, πιστοποιητικό ΚΕΠΑ για αναπηρία κ.ο.κ.) Αν δεν διαθέτετε πιστοποιητικό, το σχετικό κριτήριο ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΕΙ.

10. Μονογονέας θεωρείται όποιος έχει με δικαστική απόφαση ή ιδιωτικό συμφωνητικό την ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ κι ΌΧΙ απλώς την επιμέλεια ανήλικου τέκνου.

11. Μετά την ανακοίνωση του τελικού πίνακα επιτυχόντων-προσληπτέων, οι επιτυχόντες οφείλουν τα προσκομίσουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] , εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών μετά την πρόσληψή τους.

Για κάθε άλλη διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε (ΜΟΝΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ) με το Γραφείο Προσωπικού, στα τηλέφωνα:

2313 302840, 2313 302841 και 2313 302941


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα