Ανακοίνωση για κρούσμα Covid-19 στο Summer Camp

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δ/ΝΣΗ AΘΛΗΣΗΣ

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την Τρίτη 13 Ιουλίου μας γνωστοποιήθηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 στο τμήμα 4Κ του προγράμματος καλοκαιρινής απασχόλησης παιδιών που υλοποιείται στις εγκαταστάσεις του 6ου Λυκείου. Αμέσως εφαρμόσαμε και ενεργοποιήσαμε το πρωτόκολλο λειτουργίας των Summer Camps της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ σύμφωνα με το οποίο ενημερώθηκαν οι γονείς και οι μαθητές του συγκεκριμένου τμήματος ότι θα παραμείνουν σε καραντίνα 10 ημερών.

Η διεύθυνση άθλησης και το προσωπικό μας, τηρούμε απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες δημόσιας ασφάλειας και υγιεινής, με πρώτιστο μέλημα μας, την προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων των παιδιών.
Στις 14 Ιουλίου το 6ο Λύκειο θα παραμείνει κλειστό προκειμένου να απολυμάνουμε το σχολείο, καθώς και χώρους του Πάρκου Άθλησης και Αναψυχής. Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά από τις 15 Ιουλίου.

Παρακαλούμε θερμά να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες για τη συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα και να επαναλαμβάνετε τα εβδομαδιαία self test.

Εκ της διευθύνσεως


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα