Ανανέωση συμβάσεων στο Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ήλιδας

Back You are here: ΑΡΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ανανέωση συμβάσεων στο Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ήλιδας

kentro koinotitas20211104 114407 resized

Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) του προσωπικού που στελεχώνει το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημά Ρομά για + 1 χρόνο, υπογράφοντας τα σχετικά έγγραφα παρουσία του Δημάρχου Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη.

Το Κέντρο Κοινότητας είναι το πρώτο σημείο επαφής του πολίτη με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου όπου ο πολίτης ενημερώνεται   για όλα τα  επιδόματα που δικαιούται ,τις υπηρεσίες, τους  φορείς  και τα προγράμματα που του παρέχουν κοινωνική φροντίδα οποιασδήποτε  μορφής , σε επίπεδο Δήμου, Περιφέρειας  ή Επικράτειας. 

Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ήλιδας μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες της περιοχής οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα  όπως ανεργία, έλλειψη στέγης, προβλήματα διαβίωσης λόγω αναπηρίας ή γήρατος και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας .

Στόχος του Κέντρου Κοινότητας  είναι να συμβάλει στην ολοκληρωμένη προσέγγιση σχεδιασμού και εφαρμογής της κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου παρέχει ενημέρωση  και πληροφόρηση στους πολίτες για επιδόματα , παροχές και προγράμματα κοινωνικής προστασίας  συμπεριλαμβανομένου του Κοινωνικού Εισοδήματος  Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) , την παραπομπή κ  διασύνδεση  των πολιτών με αυτά και ψυχοκοινωνική υποστήριξη των κατοίκων της περιοχής με έμφαση στης ευάλωτες κοινωνικά ομάδες (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, άτομα με αναπηρία, μετανάστες κ.α) 

Το  Κέντρο Κοινότητας βρίσκεται στην οδό Αχιλλέα Μπουντουβή  21 στην Αμαλιάδα  και λειτουργεί  καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 07.30 – 3.30  και ώρες κοινού 08.30 -13.30. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν  στα τηλέφωνα : 2622024187 


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα