Απόψε οι WNCfam στη Μονή Λαζαριστών

Ραντεβού την Τρίτη 31/8, στις 8.30, με τους WNCfam στο σανίδι της Μονής Λαζαριστών.

Με ένα νέο τραγούδι κάθε Τετάρτη, 6 full time members και άπειρους φίλους με ετερόκλητες πορείες στο χώρο να συμμετέχουν κάθε τόσο, το WNCfam, έχει καταφέρει αυτή την στιγμή να αριθμεί πάνω από 250 τραγούδια, ανάμεσα στα οποία και 4 εξαιρετικά solo albums, με πιο πρόσφατα αυτά των Marseaux και Brando με τα οποία κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον ατόμων από κάθε ηλικία και μουσικό background.

Αν το πολύχρωμο bitchy pop attitude της Marseaux δεν σε κάνει να χοροπηδάς με ένα ποτό στο χέρι, το αυθεντικά πηγαίο retrowave του dPans δεν σου είναι αρκετό για μία βραδινή βόλτα με αυτοκίνητο στη μισοφωτισμένη πόλη και η αστείρευτης έμπνευσης πένα του all-things-rapper Brando δεν σε βάλει σε διαδικασίες εσωτερικής αναζήτησης, τότε σίγουρα θα βρεις κάτι από το μέσα σου στα δυναμικά κουπλέ των newcomers GeoRVSD και MrBlz ή θα πιάσεις τον εαυτό σου να παίζει air guitar στην πρώτη σειρά της συναυλίας, όταν ο Solmeister βγει να παίξει τον δικό του ρόλο στο project.

Κι αν όλα τα παραπάνω δεν σου λένε τίποτα, τότε μείνε συντονισμένος στο κανάλι τους για μία τουλάχιστον Τετάρτη. Αν δεν καταφέρουν να σε κερδίσουν, μην βρεις ως πρόφαση το “δεν ακούω αυτό το είδος”. Γιατί το WNCfam παίζει μόνο ένα είδος: Αληθινή μουσική!

Είσοδος χωρίς αντίτιμο

Διοργάνωση: «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός», Τμήμα Πολιτισμού, Δήμος Παύλου Μελά


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΣΕ PDF


ΩΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Συναυλίες – Θέατρα: 20.30

Θέατρο Σκιών: 20.00

Σσσς…αρχίζει”, αφήγηση παραμυθιών και ιστοριών: 19.30


Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένη χωρητικότητα προκειμένου να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι κανόνες ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Για την είσοδο του κοινού στις εκδηλώσεις «Σεπτέμβριος όπως … Πολιτισμός» δεν απαιτείται rapid test, self test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η χρήση της μάσκας είναι απαραίτητη τόσο κατά την προσέλευση και αναχώρηση από τον χώρο, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια των παραστάσεων, για την προστασία εργαζομένων, καλλιτεχνών και θεατών.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί, γι΄ αυτό σας καλούμε να ενημερώνεστε καθημερινά από το www.pavlosmelas.gr και το facebook του δήμου Παύλου Μελά.

Περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Πολιτισμού

2313 302937, 835 [email protected]

Θερμές ευχαριστίες προς τα Μέσα Ενημέρωσης

Ο Δήμος Παύλου Μελά θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τα Μέσα Ενημέρωσης και όλους όσους προβάλλουν τις εκδηλώσεις και συμβάλλουν στην καλύτερη ενημέρωση των πολιτών και στην προσέλκυση ευρείας κλίμακας κοινού.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα