Αστυνομικός υιοθέτησε παιδάκι από οικογένεια που το κακοποιούσε

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η συγκινητική ιστορία ενός αστυνομικού από την Αριζόνα, ο οποίος έσωσε ένα παιδάκι από την οικογένεια που το κακοποιούσε και αποφάσισε να το υιοθετήσει.

Ο αστυνομικός Μπράιαν Ζακ από την Αριζόνα, τον Μάρτιο του 2018, εργαζόταν στη νυχτερινή βάρδια όταν κλήθηκε στο σπίτι όπου έμενε η μικρή Κέιλα, το παιδάκι που μια μέρα θα γινόταν η κόρη του. Ο Ζακ, που ανήκει στο αστυνομικό τμήμα Κίνγκμαν στην Αριζόνα, ήταν σε περιπολία όταν έλαβε μία κλήση να μεταβεί στο σπίτι της Κέιλα.

Ο 39χρονος έφθασε στο σπίτι και όσο περίμεναν για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο παρηγόρησε τη μικρούλα, που τότε ήταν μόλις δύο ετών.

«Ζωγραφίσαμε, φάγαμε, μου κράτησε το χέρι, ήταν τόσο χαριτωμένη. Το ένα μάτι της ήταν πρησμένο και είδα ξεραμένο αίμα στα αυτιά της, είχε μώλωπες στο πρόσωπο. Αλλά παρέμενε ένα χαρούμενο δίχρονο», ανέφερε ο αστυνομικός.

Ο Μπράιαν πέρασε πέντε ώρες εκείνη τη νύχτα με την Κέιλα. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κάταγμα στο κρανίο, εσωτερική αιμορραγία και εξάρθρωση στον ώμο. Λόγω των τραυμάτων της απομακρύνθηκε από το σπίτι της από την υπηρεσία προστασίας ανηλίκων.Όταν ο Μπράιαν επέστρεψε στο σπίτι μίλησε στη σύζυγό του για το παιδί και της εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει μαζί τους. Η κοινωνική υπηρεσία δεν μπορούσε να βρει κάποιον άμεσο συγγενή για την Κέιλα, οπότε το ζευγάρι προσφέρθηκε να τη φιλοξενήσει. Η Κέιλα πολύ γρήγορα ένιωσε άνετα με τον Ζακ, τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά και «ταίριαξε» αμέσως στη ζωή τους. Ωστόσο δεν ήξεραν πώς θα εξελισσόταν η υπόθεση και πόσο καιρό θα έμενε ακόμη μαζί τους.

«Είχαμε δεθεί πολύ προφανώς. Θα μας συνέτριβε εάν έπρεπε να φύγει και να γυρίσει πίσω. Στόχος μας ήταν να την αγαπάμε και να τη φροντίζουμε, για όσο μπορούσαμε», αναφέρει ο Ζακ.

Τελικά, οι αρχές αποφάσισαν ότι η Κέιλα δεν θα επέστρεφε πίσω στο σπίτι με τους βιολογικούς της γονείς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον Ζακ και την οικογένειά του να προχωρήσουν στη διαδικασία υιοθεσίας. Τριάντα μήνες αργότερα, τον Αύγουστο του 2020, βγήκε η απόφαση: ο Μπράιαν και η Σιέρα έγιναν επίσημα οι γονείς της Κέιλα. Τώρα η οικογένεια δεν μπορεί αν φανταστεί τη ζωή τους χωρίς το παιδί που κέρδισε την καρδιά τους.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα