Ατλέτικο Μαδρίτης: Απέκτησε έναν 18χρονο Έλληνα τερματοφύλακα

Το μεγάλο του όνειρο θα κάνει πράξη ο νεαρός Έλληνας τερματοφύλακας, Δημήτρης Σταματάκης (γεννηθείς 23 Απριλίου 2003) καθώς για τα επόμενα τρία χρόνια θα φοράει τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 18χρονος κίπερ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Ιωνικού και του Ατρόμητου, ενώ το 2017 δοκίμασε και τις δυνατότητες του στην Ιταλία για λογαριασμό της Κάλιαρι. Πλέον, θα ανοίξει τα φτερά του στην Ισπανία, καθώς η Ατλέτικο θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Ο Δημήτρης Σταματάκης είχε δοκιμαστεί πριν από δύο χρόνια στους «ροχιμπλάνκος», κατάφερε να εντυπωσιάσει τους ιθύνοντες του συλλόγου με τις εμφανίσεις του κι έτσι τον ένταξαν στις Ακαδημίες της Ατλέτικο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ατλέτικο διάρκειας τεσσάρων ετών. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις που πραγματοποίησε δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, τονίζοντας ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

«Για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή, μία τέτοια μεταγραφή είναι ένα πολύ μεγάλο όνειρο. Ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό», δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα