Βάλε κίνηση στη ζωή σου με την Ειρήνη Δανιήλ!

Βάλε κίνηση στη ζωή σου! Θα σας καλωσορίσω με κάτι απλό… που όμως αρκετοί παραμελούν! Θέλω να βάλετε κίνηση στη ζωή σας!
Η άσκηση, ακόμα και με τη μορφή περπατήματος ή τρεξίματος  πρέπει να είναι κομμάτι της ζωής μας, της καθημερινότητάς μας. Είτε είσαι στο σπίτι ,η στην εργασία σου η οπουδήποτε υπάρχει τρόπος να ασκείσαι.

Αυτό είναι το σημαντικό για να δούμε διάφορα όχι μόνο στο σώμα μας  αλλά και την ψυχολογία μας ! Ειδικά με όλα όσα έχουμε περάσει και ακόμα περνάμε αφού ο εγκλεισμός έχει και ψυχοσωματικές συνέπειες.

Δεν χρειάζεται να αφιερώσεις άπλετο χρόνο. Λίγα λεπτά, 20 με 30 φτάνουν, αρκεί να μην ξεχνάς να ασκείσαι! Αν ακόμα το σκέφτεσαι, θα σε βοηθήσω με 3 μικρά tips και θα δεις πως υπάρχουν εύκολοι τρόποι να ξεκινήσεις να δίνεις το θαυματουργό ελιξίριο στο σώμα και στον οργανισμό σου.

Tips:

  • Άσε το αυτοκίνητο κι άρχισε να περπατάς για τις κοντινές σου δουλειές – υποχρεώσεις ή ασχολίες.
  • Ξέχνα το ασανσέρ! Για να ανεβάσεις ένα σκαλί τη φυσική σου κατάσταση, ξεκίνα να ανεβαίνεις σκάλες.
  • Μην πιάσεις  το τηλεκοντρόλ! Από σήμερα θα σηκώνεσαι να αλλάζεις κανάλι από τα κουμπιά της τηλεόρασης. Είναι μια αρχή για να αφήσεις την ξάπλα…

Θα τα λέμε κάθε βδομάδα εύκολα και θα μαθαίνουμε νέους τρόπους  για μια καλύτερη ζωή, με υγεία, χαμόγελα και ενέργεια! Καλή μας αρχή!

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Δανιήλ

Η Ειρήνη Δανιήλ, γνωστή personal trainer και υπεύθυνη για τα κορμιά πολλών διάσημων, καθώς συνεργάστηκε με τη Μιμή Ντενίση, ενώ αυτή τη περίοδο ανάμεσα στα άτομα που  προπονεί είναι και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Οι Πάνος Καλλίτσης, Δημήτρης Παππάς, Κατερίνα Δαλάκα είναι μερικά από τα ονόματα που την εμπιστεύτηκαν. Από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και μέχρι σήμερα μετρά πολλές διακρίσεις, ούσα πρωταθλήτρια Ελλάδας στο έπταθλο, μέλος της εθνικής ομάδας, personal trainer και Φυσικοθεραπεύτρια.

Έχει το δικό της γυμναστήριο και το δικό της στούντιο στον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα