ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ – ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ»

Στο πλαίσιο των ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων – εκπαιδευτικής περιόδου 2020-2021, το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, οργάνωσε σειρά Διαδικτυακών Διαλέξεων της κυρίας ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΑΚΗ Ερατούς, Οικογενειακής Συμβούλου και Συγγραφέως, αναφορικά με την ενίσχυση του ρόλου του γονέα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Αν και οι συνθήκες ήταν αντίξοες, λόγω της πανδημίας Covid-19, η συμμετοχή των γονιών που παρακολούθησαν Διαδικτυακά τις Διαλέξεις ήταν μεγάλη. Η θεματολογία που αναπτύχθηκε από την κυρία ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΑΚΗ, ήταν επίκαιρη και υποστηρικτική, σε θέματα που απασχολούν τους γονείς σχετικά με την  κοινωνικο-συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο, κ.α.

Ευχαριστούμε όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς που παρακολούθησαν τις Διαδικτυακές αυτές Διαλέξεις και τους ενημερώνουμε ότι έχουν εκδοθεί οι ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, τις οποίες μπορούν να παραλαμβάνουν οι δικαιούχοι ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, από το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 16, 5ος όροφος, υπεύθυνος κ. ΠΡΩΪΑΣ Στέφανος (τηλ: 2132025840).


Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα