Βράβευση Παραολυμπιονικών αθλητών από το Δήμο Νέας Σμύρνης

«Ίση μεταχείριση, αξιοπρεπής τρόπος ζωής και ευημερία των Ατόμων με Αναπηρία είναι το τρίπτυχο στο οποίο εστιάζουμε ως Δήμος και το μήνυμα της σημερινής ημέρας. Σε μια κοινωνία που επιδιώκει την τελειότητα, το σημαντικό είναι να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας ότι οι άνθρωποι με αναπηρία είναι ισότιμοι με όλους τους άλλους και αξίζουν τον ίδιο σεβασμό. Συνεργαζόμαστε, συμπορευόμαστε, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής» τονίζει ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης.

«Εκφράζουμε τον σεβασμό και την αμέριστη υποστήριξη στις ανάγκες και τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία καθώς και στο δύσκολο έργο που επιτελούν οι οικογένειές τους» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Διονύσης Κονιδάρης.

O Δήμος Νέας Σμύρνης, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, θα βραβεύσει τη Δευτέρα τους παραολυμπιονίκες αθλητές Παναγιώτη Τριανταφύλλου (ξιφασκία με αμαξίδιο) και Στέφανο Διαμαντή (αντισφαίριση με αμαξίδιο) και τους ομοσπονδιακούς προπονητές τους Δημήτρη Καζαγλή και Γεώργιο Κόντο αντίστοιχα.

Ο αθλητισμός προσφέρει στα Άτομα με Αναπηρία διαφυγή από τα προβλήματα της καθημερινότητας και παράλληλα ένα μέσο εκγύμνασης και καλυτέρευσης του τρόπου ζωής τους.


Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα