Βράβευση των επιτυχόντων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό | Δελτία Τύπου | Ο Δήμος |

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 

             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

        

            Ηράκλειο 22-12-2021

 

Βράβευση των επιτυχόντων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό

Τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση φοιτητές που παρακολούθησαν μαθήματα στο κοινωνικό  φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου την περασμένη σχολική χρονιά,  βράβευσε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου, σε μια λιτή τελετή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Πρόκειται συνολικά για 10 επιτυχόντες ,ανάμεσα τους και 4 μητέρες, που με τη βοήθεια του κοινωνικού φροντιστηρίου κατάφεραν την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης .

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους φοιτητές για την επιτυχία τους αλλά και τους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα τους ευχήθηκε καλές σπουδές και σημείωσε ότι ο Δήμος θα είναι διαχρονικά στο πλευρό τους.

Στο σημαντικό έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο αναφέρθηκε η Αντιδήμαρχος Στέλα  Αρχοντάκη- Καλογεράκη, το οποίο σήμερα φιλοξενεί περίπου 100 μαθητές καθώς και 45 προσφυγόπουλα αλλά και παιδιά μεταναστών που διδάσκονται την ελληνική γλώσσα. 

Το παρόν στη σημερινή εκδήλωση έδωσαν ακόμη ο συντονιστής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βαγγέλης Κουτουμάνος καθώς και οι εθελοντές που στηρίζουν την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής η οποία ξεκίνησε από  το 2015  και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία, παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

 

Επιτυχόντες Κοινωνικού Φροντιστηρίου

 


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα