Γίνε ο πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες Ι Φώτης Παπαναστασίου

Το βιβλίο κυκλοφορεί με δύο διαφορετικά εξώφυλλα (μωβ και βεραμάν) για να διαλέξετε εσείς αυτό που σας ταιριάζει.

Δεν είναι ένα κλασικό βιβλίο με εύκολες λύσεις και κοινότοπες νουθεσίες που επιδιώκει να σου πει τι πρέπει να κάνεις και τι όχι στην ανατροφή του παιδιού σου. Βασιζόμενο στη θετική ανατροφή, μια σύγχρονη προσέγγιση που επιτρέπει στους γονείς να αναπτύξουν και να διατηρήσουν ισχυρούς δεσμούς με το παιδί, σε όλα τα στάδια της αναπτυξιακής του πορείας, το βιβλίο 365: Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες διαρθρώνεται σε 12 μήνες, καθένας από τους οποίους είναι αφιερωμένος σε έναν τομέα-στόχο που θα πρέπει να κατακτήσεις. Κάθε τομέας-στόχος, που παρουσιάζεται με τρόπο αναλυτικό και εύληπτο, κρίνεται εξίσου σημαντικός για την ανατροφή του παιδιού.

Σκοπός του είναι να παρουσιάσει ιδέες και να σου προσφέρει συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στην ανατροφή συναισθηματικά υγιών και υπεύθυνων παιδιών. Απώτατος σκοπός είναι η οικοδόμηση μιας δεμένης και υγιούς οικογένειας, στο πλαίσιο της οποίας τα παιδιά θα νιώθουν αναπόσπαστα και δημιουργικά μέλη της.

Το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο, μια πυξίδα απαραίτητη στο μοναδικό ταξίδι κάθε γονέα για το μεγάλωμα υγιών και ευτυχισμένων παιδιών.

Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ

Ο Φώτης Παπαναστασίου είναι Ειδικός Παιδαγωγός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με μεταπτυχιακό στη Σχολική Ψυχολογία. Από το 2006 εργάζεται ως ειδικός παιδαγωγός σε τμήματα ένταξης και ειδικά δημοτικά σχολεία. Έχει δουλέψει με τα παιδιά σε διαγνωστικό και θεραπευτικό πλαίσιο σε ένα ευρύ φάσμα δυσκολιών, όπως μαθησιακές δυσκολίες, ΔΕΠΥ, αυτισμός, κτλ

Είναι ο συγγραφέας των βιβλίων “Μαθησιακές Ευκολίες”, “ΔΕΠΥράζει”, “Dyslexia Box” και “365 – Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες” που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ.

Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες ως ομιλητής με θέματα που αφορούν την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, καθώς και τη Σχολική Ψυχολογία.

Άρθρα και συνεντεύξεις του έχουν δημοσιευθεί σε πλήθος εφημερίδων, περιοδικών, ιστοσελίδων και τηλεοπτικών εκπομπών. Στο πλαίσιο της συνεχούς κατάρτισης και της παρακολούθησης των εξελίξεων στον επιστημονικό της χώρο έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα workshops, συνέδρια και ημερίδες.

Official website: eidikospaidagogos.gr

Instagram: fotis_papanastasiou_official & eidikos_paidagogos

YouTube: Ειδικός Παιδαγωγός

Facebook Page: Eidikos Paidagogos

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το βιβλίο «Το τελευταίο Φως» – Ιφιγένεια Τέκου

Το BESTNEWS προσφέρει μετά από κλήρωση, σε έναν τυχερό αναγνώστη, ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το τελευταίο Φως» της Ιφιγένειας Τέκου.


Πηγή
Author: Best News Author

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα