Γεωργικός Συνεταιρισμός Χάλκης «Η Αλληλεγγύη»

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν στον Γεωργικό Συνεταιρισμό Χάλκης «Η Αλληλεγγύη» με μεγάλη συμμετοχή των συνεταίρων.  

Στη νέα διοίκηση του συνεταιρισμού εκλέχθηκαν οι:

Κώστας Χατζηκωνσταντίνου πρόεδρος, Οδυσσέας Τζιατζιούλης αντιπρόεδρος, Δημήτρης Κωστούλης ταμίας, Απόστολος Νανούλης γραμματέας, Νίκος Τσινούλης μέλος.

Εποπτικό: Δημήτρης Μπουλασίκης, Ιάσωνας Κουτσιαμπασούλης και Χριστόφορος Νικολούλης.

Ο συνεταιρισμός ασχολείται, εκτός των άλλων, με τη συγκέντρωση και την εμπορεία δημητριακών προϊόντων, την οργάνωση οπωροκηπευτικών,  με την βιομηχανική τομάτα, το  επιτραπέζιο σταφύλι και επεκτείνεται στα φυλλώδη λαχανικά και τις δενδρώδεις καλλιέργειες. Επίσης στο συνεταιρισμό λειτουργεί κατάστημα γεωργικών εφοδίων υπό την επίβλεψη γεωπόνου.

Το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού με σεβασμό στα μέλη και πίστη στη συνεταιριστική ιδέα  δήλωσε ότι:

«Ο συνεταιρισμός μας υπάρχει και λειτουργεί για να εξυπηρετεί τις παραγωγικές, οικονομικές και κοινωνικές ανάγκες τόσο των μελών του όσο και των παραγωγών της ευρύτερης περιοχής. Λόγω της εστίασής του στον άνθρωπο  έχει αποδειχθεί ότι είναι ανθεκτικός και έχει  καταγράψει ακόμα και μεγέθυνση κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Δεσμευόμαστε ότι θα πράξουμε ότι είναι εφικτό για να βελτιώσουμε περαιτέρω το συνεταιρισμό μας ακολουθώντας ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο διοίκησης που θα εδράζεται στην ανταλλαγή απόψεων και στην ισοτιμία.

Δεσμευόμαστε επίσης να παρακολουθούμε και να υιοθετούμε τις νέες σύγχρονες πρακτικές διοίκησης αλλά και διαχείρισης των προϊόντων που καλλιεργούν οι συνέταιροι.

Με την αρωγή και τη συμμετοχή τους είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Γεωργικός Συνεταιρισμός Χάλκης, τον οποίο έχουμε την τιμή να διοικούμε, θα ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών και θα κάνει ένα ακόμα βήμα προς την εξέλιξη».


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα