Γιάννης Λύρας: Διπλή γιορτή για τις γυναίκες της ζωής του

Οι γυναίκες της ζωής του γιορτάζουν τον Αύγουστο και ο Γιάννης Λύρας με μια φωτογραφία που απεικονίζει και τις δυο  τους εύχεται χρόνια πολλά δημόσια!

Η σύντροφός του Παναγιώτα γιορτάζει τον 15Αυγουστο ενώ η δυο ετών κόρη τους Λευκοθέα, δυο μέρες μετά, στις 17! Ο κορυφαίος πλαστικός χειρουργός παράλληλα με τις τεράστιες επαγγελματικές υποχρεώσεις του κατάφερε να κάνει διακοπές με την οικογένεια του και να δώσει μια γεύση στο προσωπικό του προφίλ από την ευτυχία που τον περιτριγυρίζει.Δείτε το αγαπημένο ζευγάρι σε έναν από τον φετινό προορισμό, τη Μύκονο, με την γοητευτική νομικό να έχει υιοθετήσει νέο λουκ!

Πηγή: parapolitika.gr

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα